Sayfa 297/367 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347 ... SonSon
Arama sonucu : 2931 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Yatana kadar müsâidim...

Grafik isteyene yardımcı olabilirim...
    İzmdc yazmıştınız geçenlerde biraz geçmişine göz attım baya can yakmış yüksek fiyattan bedelli yapmış 4 5 yıldır yatırımcıları mahvolmuşlar umarım sizin paylaşımızdan sonra onlar da mutlu olurlar

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by disegno Yazıyı Oku
    İzmdc yazmıÅŸtınız geçenlerde biraz geçmiÅŸine göz attım baya can yakmıÅŸ yüksek fiyattan bedelli yapmıÅŸ 4 5 yıldır yatırımcıları mahvolmuÅŸlar umarım sizin paylaÅŸımızdan sonra onlar da mutlu olurlar

Tapatalk kullanınca Türkçe karakterlerde sorun oluşturuyor...!!!

Yazıları çözebilmek için bayağı uğraşmak gerekiyor. Bir süredir bu sorun var. Tapatalk kullanınca Türkçe karakter kullanmaz isek bu sorunu geçici olarak çözmüş olabiliriz...

IZMDC 'i 2 yıldır takip ediyorum. Geçen sene bir ara alıp alıp sattım. Biraz zarar ettim ama yerine aldığım hisseden acısını çıkarttım...

Şimdi yeniden girdim ama bu defa daha sıkı girdim. IZMDC ana hissem oldu. PKART geriye düştü mâlesef...

Bayağı da bir beklentim oluştu. Bu hissenin geçmişini inceleyince çıkışlarının da hızlı olduğu görülecektir...

Hisse zaten toplu vaziyette ve sığ denebilecek bir yapıda. Birileri tahtayı ciddi ciddi elinde tutuyor. Ben yatırımcıyım. O nedenle 2-3 yıl içerisinde beklediğim hedeflere gelene kadar hisseler park halinde duracaktır...

Oltayı attık, kısmetimizde ne varsa artık...

Son düzenleme : T/A; 10-03-2025 saat: 00:47.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by disegno Yazıyı Oku
    İzmdc yazmıÅŸtınız geçenlerde biraz geçmiÃ…Ÿine göz attım baya can yakmıÅŸ yüksek fiyattan bedelli yapmıÅŸ 4 5 yıldır yatırımcıları mahvolmuÃ…Ÿlar umarım sizin paylaÃ…ŸÃƒ„±mızdan sonra onlar da mutlu olurlar

izmdc yazmistiniz gecenlerde biraz gecmisine goz attim baya can yakmis yuksek fiyattan bedelli yapmis 4 5 yildir yatirimcisi mahvolmus umarim sizin paylasiminizdan sonra onlar da mutlu olurlar duzeltmeye calistim bu durumda bile cevap icin tesekkurler

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

ASELS 'ciler...

Bugün 9 tamamlanıyor...!!!

Duruma bakmak lâzım. Eski zirveyi aşamazsa düzeltme kaçınılmaz olabilir...???

Geçerse de yine ayrıca bakmak lâzım. GEDZA gibi olabilir, yani düşebilir...?

6. Hocam merhaba, müsait olduğunuzda CEG (Constellation Energy) nin grafiğini paylaşabilir misiniz? Dipte midir?

Alıntı Originally Posted by YakupK Yazıyı Oku
    Hocam merhaba, müsait olduğunuzda CEG (Constellation Energy) nin grafiğini paylaşabilir misiniz? Dipte midir?
    Aslında 4 gün önce 9 yakmış ve güzel bir yerde, tam desteğin üzertinde kapanmış. Normalde buradan dönmesi beklenirdi. Alım için başka şartları sağlamasını beklerken 2 gün sonra bu desteğini akabinde bugün de 9 'un STOP 'unu aşağı yönlü kırmış durumda...!!!

Aşağı doğru da 1, 2, 3, 4 diye de sayıma başlamış. Devamı gelirse 13 'e kadar yolu var...!!!

Yani; alım için acele etmeden şartların oluşmasını beklemek gerekir...!!!

ASELS...

İşaretlerimiz gelmiş durumda. Düşüşün başlaması için kritik seviye 108.2 'dir...

Bugün bu seviyenin altına 1 kademe gelip geri yükseldi. Daha aşağısı olmadı...!!!

Eğer daha aşağısı olursa düzeltme kaçınılmaz olur, ben söylemiş olayım...

Sayfa 297/367 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •