Sayfa 300/1003 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    11.108. .....ortalama ile ...aksam akşam risk aldım....24 adet Long....
    12 mi 11 mi?

2. tekrar altını çiziyorum..DOLAR ve BORSAYI 2008 den ayıran şey, DOLARA BASKI ve İÇERDEKİ YAPAY PİYASA..
    teknik bakan bunu görmeli..global satış dalgası bizi nasıl etkiler bunu zaman gösterecek..bizim bu önlemler ne kadar sağlıklı görmüş olacaz

3. Teknik güzeldir yalnız doğru okursan, Karaduman gibi tek yönlü bakarsan fiyatların içinde kaybolursun.
    hayırlı akşamlar

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yazın konyada etli ekmek yeme sakın azrailin elinden kaçamamq ihtimalin var. Hayatımın en berbat 2 gününü yaşamıştım. Salih şahittir
    Evet şahidim başkanım. Bu ülkede yaşamak tesadüf olacak böyle giderse. Bende yazın su yüzünden gidiyordum. Baya zor geçti. Yoğun bakım da çok zordu.

5. 2006-2007 de hisse taşıyan var mıydı..varsa o zamanki psikolijiyi bilirler..ne demek istediğimi

6. tek yönlü derken..ben yönsüz bakıyorum..
    duygularımla bakmam..
    benim dediğimi anlayan 1-2 kişiyi geçmez zaten..
    onlar da yazmaz..
    burda benim tekniğe 1 kişi laf edemz..
    asıl yönlü olan yukarı trend bekleyenler..
    duygularla bakarlar ve bekliyorlarki bunlar borsayı düşürmez..ne oldu..teknik kayboldu..
    teknik ona buna bakmaz..bunlar borsayı düşürmezler, bademler bir yolunu bulur, ne demek..
    tekniği çöpe atmaktır..
    geriye ne kaldı..yapay ortam..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Teknik güzeldir yalnız doğru okursan, Karaduman gibi tek yönlü bakarsan fiyatların içinde kaybolursun.
    hayırlı akşamlar

7. Sarı kafa ve ailesi komple şort açmışlar, aleni bir şekilde resesyona da İİ deriz diyor, resmen komedi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Evet şahidim başkanım. Bu ülkede yaşamak tesadüf olacak böyle giderse. Bende yazın su yüzünden gidiyordum. Baya zor geçti. Yoğun bakım da çok zordu.
    Abi dışarıda kolay kolay yemem, yemeyinde,hep içini kendim hazırlarım, olmadı mangal vsvs
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 300/1003 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •