Sayfa 302/1003 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Viop LXIII

1. bunların hepsi etiketçi..ben de esnaflık yapıyorm..fiyatı ben belirlerim..akşamdan basarım etiketi sabah satarım..
    mesela yani..bunların yaptığı da bu..al al ver..ver ver al..yön yukarı devam..al sana yapay piyasa..al sana balon..
    sen büle yaparsan yatırımcıya da ihtiyacın yok..yabancı giderse gitsin biz bizi düdükleriz dersin
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. arbitajı gören peşine takılıyor tahtalarda son 1 haftaya bakın anlarsınız.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sindoma dayu, ben sana anlatamadım..dolar bazlı seviyeye bakmak yanlış diyorum..
    yabancı oranı %70 lerden %20 lere düştü diyorum..nedeni bu..
    yabancının olmadığı yerde dolar bazlı hedef verilir mi..ya bende salaklık var ya da dolarla bakan salak..başka açıklaması yok..
    dolar bazlı hedefi neye göre konuşursun..
    geçmiş dolar verisine göre değil mi..
    işte o geçmişteki yabancılar ÖLDÜ..ölülerin yaptığı seviyelere göre sen çzidirik atacaksın..tamam da onların kurduğu sistem de onlarla öldü..daha bunu anlayamamışsın sen..ben ne anlatacam sana
    o attığım graflara baksan bu kadar cümle kurmazsın .
    senin 5500 ler hayal dünyanda yok 2007 -2008 boş işler bu piyasada senin alacağın mal yok bu kadar net.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bunların hepsi etiketçi..ben de esnaflık yapıyorm..fiyatı ben belirlerim..akşamdan basarım etiketi sabah satarım..
    mesela yani..bunların yaptığı da bu..al al ver..ver ver al..yön yukarı devam..al sana yapay piyasa..al sana balon..
    sen büle yaparsan yatırımcıya da ihtiyacın yok..yabancı giderse gitsin biz bizi düdükleriz dersin
    işte anlayamadığın konu bu sen bakkalsın onlar senin mahallendeki büyük marketler fiyatı onlar belirler
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. sindoma dayu..benim bakış açımla seninki farklı..ben kuç uçuşu bakıyorum sen Çobanın ağzına bakıyorsun..
    kısa vade nerden döneceğini bilemezsin..tepkinin boyunu bilemezsin..bilseydik dolar bazlı önceki düşüşü senin ortalama yakalardı mesela..yani 275 lerden başlayan düşüşü diyorum..
    bize bunun ötesinde bir teknik lazım

6. ben de bunu diyorum..alıcı yok yapay piyasa var..ben küçük şirketim misal..onlar da büyükleri..mantık aynı..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    işte anlayamadığın konu bu sen bakkalsın onlar senin mahallendeki büyük marketler fiyatı onlar belirler

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sindoma dayu..benim bakış açımla seninki farklı..ben kuç uçuşu bakıyorum sen Çobanın ağzına bakıyorsun..
    Sadece benim değil senin gibi bakan ya bir kişi çıkar yada kimse çıkmaz ben sistemin ayak izine bakarım , sistemin ayak izi olan kullandığı tahtalara bakarım , sonra alır bunları çerçevenin içine koyarım ne kadar dar alanda bakarsan o kadar net sonuç alırsın.Bunlar bu sistem çözüldüğünden beri tecrübe edilmiştir.
    herkes bildiğini yapsın sıkıntı yok sonuçta dükkan açık
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sindoma dayu..benim bakış açımla seninki farklı..ben kuç uçuşu bakıyorum sen Çobanın ağzına bakıyorsun..
    kısa vade nerden döneceğini bilemezsin..tepkinin boyunu bilemezsin..bilseydik dolar bazlı önceki düşüşü senin ortalama yakalardı mesela..yani 275 lerden başlayan düşüşü diyorum..
    bize bunun ötesinde bir teknik lazım
    Dayı ,boşver forumu.Ben şahsen, seni ve epik mehmetabiyi destekliyorum.

Senin bu kararlı duruşunu, evren karşılıksız bırakmayacaktır.

Sayfa 302/1003 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •