Sayfa 29/111 İlkİlk ... 1927282930313979 ... SonSon
Arama sonucu : 881 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    4-5 günde eurolarım % 4 getiri yaptı.hepsini tekrar ppf yapsam muhtemelen aylık net getiri % 6-7 lere gelecek.acaba euro daha gider mi teredütteyim..
    senin bileceğin iş ama euronun buradan geri vites yapması çok muhtemel, Ben olsam satar 1.06 lara falan gelince tekrar alırdım.
    Kar cebe yakışır. Ytd

2. Bu hafta aylık-3 aylık oran alan oldu mu?Aylıkta akbank ve halk bankası 42,50 veriyor.
    95 güne kadar da 42 oran mevcut.

Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    Bu hafta aylık-3 aylık oran alan oldu mu?Aylıkta akbank ve halk bankası 42,50 veriyor.
    95 güne kadar da 42 oran mevcut.
    On.hesap 250 ye kadar 43 ,1 milyona kadar 42
    parçalı 250+750 de bağlanıyor.43/42 şeklinde.

Tarih aralığı olarak 91 gün olması gerekiyor.

4. Euro yatırımım çok iyi gidiyor.yine kumarda kazanıp aşkta kaybediyorum her zaman ki gibi orası ayrı )

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Euro yatırımım çok iyi gidiyor.yine kumarda kazanıp aşkta kaybediyorum her zaman ki gibi orası ayrı )
    Diğer seçenek daha kötü hocam para yoksa aşk yok.Aşk olsa bile para yoksa en fazla platonik.

Burda bahsedilen tlref endeksli tahvilleri biz alabiliyormuyuz
    MK %49a denk geliyor der

https://youtu.be/znGC-OaYsXw?t=557

7. TCMB: ENFLASYONDA KALICI DÜŞÜŞ VE FİYAT İSTİKRARI SAĞLANANA KADAR SIKI PARA POLİTİKASI DURUŞU SÜRDÜRÜLECEKTİR...

TCMB: POLİTİKA FAİZİ ÖNGÖRÜLEN DEZENFLASYON SÜRECİNİN GEREKTİRDİĞİ SIKILIĞI SAĞLAYACAK ŞEKİLDE BELİRLENECEK...

TCMB: KURUL POLİTİKA FAİZİNE İLİŞKİN ATILACAK ADIMLARI ENFLASYON GÖRÜNÜMÜ ODAKLI, İHTİYATLI VE TOPLANTI BAZLI BİR YAKLAŞIMLA BELİRLEYECEK...

Meali: Y.Şafak ne kadar yazarsa yazsın gaza gelmeyeceğiz. Ufukta 250 puanın üzerinde faiz düşüşü yok.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Bu ayki enflasyonla 36 ya iner 650 bp marj pas geçmesi için aradaki farkin kapanması lazim

Sayfa 29/111 İlkİlk ... 1927282930313979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •