Ağam sal bizi gidelim yolumuza ...Ver şu tekniğin hakkını...6 milyar zarar açıklayan şirket bugün yüzde 3 yukarıda primli![]()
Ağam sal bizi gidelim yolumuza ...Ver şu tekniğin hakkını...6 milyar zarar açıklayan şirket bugün yüzde 3 yukarıda primli![]()
Şöyle ufacık bir haber düşse tüm karamsarlık dağılır ama yok maalesef...Valla ayıp yahu...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Zaten şurada hepi topu 3-5 yatırımcıyız derdiniz ne kardeşim.. Konu ne yani, hissemizi niye aldınız mı???
Ben umudumu koruyorum, şirket yetkilisiyle biraz önce görüştüm sevkiyatlarla ilgili hiçbir problem olmadığını söyledi, faaliyetler gayet güzel devam ediyor dedi, yıl sonu bilançosunda oluşan zarar AVM değerlemesinden kaynaklanan fiktif bir zarar dedi...
Sabırla bekliyoruz...
Geçen de yazdım, şirketin normal faaliyetlerine baktığımızda FAVÖK tarafında geçen seneye göre yaklaşık 2 kat artış var, hasılat keza güzel... Ancak bizim yatırımcımız günün sonunda kar zarar hanesine bakıyor sadece, böyle olunca da hisseye olan ilgi sıfır...
Teknik güzelleşince sosyal medyada biraz çizilmeye başlandı son birkaç gündür hissemiz.. Asıl hisseye ilgi 2025 ilk çeyrek bilançosu ile olacaktır tahminim Sn.Hissedarxd ..Gerçi borsada beklentiler satın alınır..O zamana kadar gerekli ivmeyi yakalayacağını düşünüyorum...YTD
Yer İmleri