Sayfa 261/268 İlkİlk ... 161211251259260261262263 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    Kış ayları boyunca fonuna hisse toplayan strateji menkul..
    3.14 mart arası 10 işgününde 1.06 mly lotu piyasaya boca etti.
    Kurumu takipteyiz.
    Tam da bu konudan bahsediyorum. Birçok yerli fon karlarını realize ederek pozisyonlarını kapatıyor. Toplayan ise yabancı. 7-8 liradan tekrar pozisyon açamaya başlayan yabancı. En az bir sene toplarlar, yine en az 4-5 sene pozisyon taşırlar. Topikten de anlaşılacağı üzere bu yükselişte yeni pozisyon açan küçük yatırımcı olmadığı gibi malını kaptıran yatırımcılarda çok. Siz de milyon lotunuzu sattınız mı?

1 lot dahi satmadım uzun süre satmam da…

Sayın diyojen haklısınız geçmişte çok şey yaşadık ama zaten borsa bu psikolojiden ibaret belki planı da bu yöndedir geçmişte oldu yine aynısı olacak imajı peşindedir… dediğiniz gibi olsa bu yılda hiç ederdi parayı geçen yıl da haa bizim için ky için birşey yaptığını ben de sanmıyorum o konuda hem fikiriz ama kutman sanki birşeylere hazırlanıyor gibi ki… benim tahminim bayadır da dediğim sahibine lotları teslim edip gayhanesinde dinlenmeye çekilecektir.

Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    Glyho geri alım açıkladığında fazlası ile alıyor bence bu alımı da yapacaktır… benim korkum alım olasıya kadar baskı olur mu, Ya da bu mallar zaten toplu özel emir ile mi alınacak, tahtadan mı alınacak vs gibi sorular… neresinden bakarsak bakalım iyi bir haber belki emanetçisine devretmeden önceki son hazırlıklardır, bu lotlarla da bir planı vardı holdingin.. anlık fibo düşüş ve çıkışlar illa olacaktır ama açıkçası ben hedef yılımı görmeden inmem
    Geri alım teblihi gereğince borsadan alım yapmak mecburiyetinde
    Yatırım tavsiyesi değildir,
    Sagliklar

P13_Blue_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    Kış ayları boyunca fonuna hisse toplayan strateji menkul..
    3.14 mart arası 10 işgününde 1.06 mly lotu piyasaya boca etti.
    Kurumu takipteyiz.
    Ama hisse yükseldi,biri satacak biri alacak,1 milyon nedirki bu hissede,
    Yatırım tavsiyesi değildir,
    Sağlıklar

P13_Blue_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by diyojen57 Yazıyı Oku
    Merak etme geçmişte parayı koyacak yeri nasıl bulmuşlarsa yine bulurlar. Küçük yatırmcıya yedirmezler. Geçmiş geri alımlarda küçük yatırmcı lehine ne oldu, kime kazandırdılar? Hiç kimseye. Gaz veren çok, gaza gelmemek lazım.Burada öğrendiğimiz tek şey bu. Komisyoncularla, pazarlamacılarla haberler servis edilip küçük yatırmcı üzerine mal yıkılan bir yerdeyiz. Bu kadar BORÇ varken yatırımcılara gaz vermek yerine temkinli olmaları uyarısında bulunmak en iyisi. Patron geçmişte yüzlerce kez konuştu, sözler verdi ama hiçbiri dediği zamanda olmadı. Yatırımcı hep terste kaldı. İyi niyet görmedik o zamanlar. Şimdi niye olsun??

Yatırım tavsiyesi değildir, kendi kararınızı kendiniz verin.
    1,5 liradan bedelli yaptığında da sizin gibi kötümser yorumlarda bulunanlar çok oldu. 1,5 liradan aldığımız hisseler üçe katladı, birim fiyatı da 8 liraya geldi. Son 3 yıldır temettü vermeye başladı. Zaten TL bazlı zirvesinde cari oran. Arada derede GPH'nin %90,381'e ulaştı holding sahipliği. Yatırımcı tekrar terste kalabilir diyenler varsa tahtada milyonlarca lot satabilir pazartesi. Tam küçük yatırımcının para kazanacağı virajda olduğumuzu düşünüyorum.

Daha bence birşey olduğu yok çoğu kağıt pandemi zamanından beri %300 gitmişti biz sonradan yetiştik gibi… asıl eski fiyata göre 1 dolar üstü show başlar oraları kaç kişi görebilecek bakalım

7.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    1,5 liradan bedelli yaptığında da sizin gibi kötümser yorumlarda bulunanlar çok oldu. 1,5 liradan aldığımız hisseler üçe katladı, birim fiyatı da 8 liraya geldi. Son 3 yıldır temettü vermeye başladı. Zaten TL bazlı zirvesinde cari oran. Arada derede GPH'nin %90,381'e ulaştı holding sahipliği. Yatırımcı tekrar terste kalabilir diyenler varsa tahtada milyonlarca lot satabilir pazartesi. Tam küçük yatırımcının para kazanacağı virajda olduğumuzu düşünüyorum.
    Ne olumsuzu? O zaman üstüne yatırımcı para verdi. Dolar bile 5 kat gitti. Ne anlatıyorsun sen? Herkese cevap veriyorsun. Nöbetçi mi bıraktılar seni burada. Yatırımcıyı silkelediler, sen başka şey yaptılar da diyebilirsin. Olanları unutmadık

8.  Alıntı Originally Posted by diyojen57 Yazıyı Oku
    Ne olumsuzu? O zaman üstüne yatırımcı para verdi. Dolar bile 5 kat gitti. Ne anlatıyorsun sen? Herkese cevap veriyorsun. Nöbetçi mi bıraktılar seni burada. Yatırımcıyı silkelediler, sen başka şey yaptılar da diyebilirsin. Olanları unutmadık
    Bu hissede 7 yılı aşkındır küçük miktarlı malı en başından taşır,genelde büyük kısmı ise trade ederim.2018-2020 arası çarpılmamdan sonra stockholm sendromlu gibi bu kağıttan kopamadım ve kazandığımda intikam almış hissi yaşadım.(hoş tradede de aşırı kazandığımı söyleyemem) Arada bir de x de yorum yaparım.Ancak hisseyi bilen ve MKyı yakından tanıyan birini de tanıyan biri olarak şunları söylemek isterim

*İyi haberler gerçeği her zaman perdeliyor ve unutturuyor.Karşımızdaki adam borsacı, en büyük traderlardan, ve tabiri caizse gerçeğin düşmanı bir zat. Bu anlamda her sözünden ve hareketinden şüphelenmek gerek.Burdan satar kripto alır,ordan satar abd tahvillerine girer gibi gibi

* İyi bir şey söylüyorsa ve hisseyi yukarı itiyorsa mal yıkmak için kullanır.2 ya da 3 kez buna demeçleriyle ve sonrasında olanlarla şahitim

* 2.5 milyar geri alım programını genel kurula sunacak zatın bugünlerde bunu açıklatması pek makul olmayabilir. Yükselişin ve dışarıdan mal alımının sürmesini hatta artmasını istiyor ki zannımca 7.00 sonrası alımların büyük kısmı İstanbul portföy çıkışlı sağ cep sol cep olayları. (hiç kimse bana cityden yatırım fonlarından bahsetmesin emekli yatırım şirketi çalışanıyım. Bir çok fon şirketiyle, patronların arasında "vedia" akdi vardır.Oralardan gerçek veri alamazasınız.)

*Kötümser olmak saikiyle yazmıyorum bu bir istatistik ama muhtemeldir ki bu adam bir yerden sonra malı yıkacaktır. Hep böyle olmuştur.eski fiyatla 65 cente gelen hisse genelde 70 centte tuş olmuştur geçmişte.Belki şimdi daha da gider ama dikkat lütfen.Umarım yanılırım fakat bunu yazma sebebim, ....... olsa ardıma bakmadan çıkacağım diyen insanların son dönemde x'te, telegramda, buralarda okuduklarıyla gaza gelmeleri.

Herkese gönlüne göre versin global. iyi akşamlar hayırlı ramazanlar

Sayfa 261/268 İlkİlk ... 161211251259260261262263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •