Sayfa 27/56 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
Arama sonucu : 444 madde; 209 - 216 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Çözüm bulmak istedikten sonra bulunur.
    Yaşarlar sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem kadar yatırımcılarına da önem verseler ne güzel olurdu.Her ikiside önemli.
    Zor ama umut hep var.Hayırlısı.
    Ben başarılı buluyorum ...
    Evet bilanço ilk bakışta oldukça kötü gözüküyor ancak şirketi global bir marka haline getirmek için ellerğnden geleni yapıyorlar,
    Şirkete büyük yatırım yapıyorlar...
    Direkt üreticiden tüketiciye satış platformu 3. Kuruluş yılında önemli bir büyüklüğe kavuştu,
    Bugün işte iştiraki çamlı yem besicilik yatırımları medyada yer buldu.
    Yeni katma değerli ürünler argeden cıkıyor
    Dünyada yeni pazarlara giriliyor.

Evet bu sosyal sorumluluk projelerine önem veriyorlar, bu iyi bir şey
    Çocuklar için resim projesi
    Spor projeleri
    Antik kentlerin ayağı kaldırılması vb güzel uğraşlar.
    Antik kentler projelerini önemli buluyorum bir arkeoloji sever olarak, egedeki arkeolojik kentlerin etrafında satılık ne kadar arsa varsa topluyor ki, etrafında çirkin yapılaşma olmasın,
    Yelkş Seferihisar arasında yol kenarında binlerce dönüm arazi biriktirmeleri de önemli, buralarda çirkin yapılaşma olmaması için doğayı koruyorlar.
    Seferihisar, menderes Mordoğan oralardaki değerli pınar süt arazilerine umarım binlerce villa yerine ormanlar ağaçlar dikerler...
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2. Savaş ve yüksek gerginlik risklerinin yeniden artması ile global TERAYAĞ Emtia fiyatları, altın gibi rekor egale etti.

[IMG][/IMG]
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. kağıtta hacim yok.......120 milyon lot var piyasada........bunun 70 milyonu ilk3 takasda.......hisse toplu..........şu saate kadar 3 milyon hacim nedir ya koca firmada şaka gibi.............şöyle 100 milyonlu hacimler ne zaman gelir tahtaya........

4.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    kağıtta hacim yok.......120 milyon lot var piyasada........bunun 70 milyonu ilk3 takasda.......hisse toplu..........şu saate kadar 3 milyon hacim nedir ya koca firmada şaka gibi.............şöyle 100 milyonlu hacimler ne zaman gelir tahtaya........
    1 adet hisse başına 10 TL kar veya

bu eşdeğerde varlık satışı olması veyahut
    pınar süt altında gıdaların birleşmesi...... durumlarında!
    Néy Nâmé...!

5. Bistin en leş hissesine x diyelim.

Sorun şurada ki bu yazdığı üç şeyi x hissesi için de umut edip hisseyi alıp tutabiliriz değil mi?

Peki gerçekten kar eden bu karını paylaşan borcu olmayan ya da bunu yönetebilen ederinin altında şirketler varken;

neden bistteki 530 hissenin hepsi için geçerli olan henüz gerçekleşmemiş ve ne zaman olacağı belli olmayan (belki yarın belki 40 sene sonra) durumları fiyatlayalım.

Ben hisse tuttuğum dönemde bunu sürekli düşünüyordum.

6. eıs eczacıbaşı sarıyer arazisi bizim pınar sütün hemen bir parsel aşağısı........

eczacıbaşı arsa ile ilgili kap bilgilendirmesi yapmış........bende parsel sorgudan girdim parselasyon bilgileri güncelenmiş hayırlı olsun.....sıra bizim arsaya geldi.....umarım en yakın zamanda bir gelişme olur....

27.11.2024 tarihli açıklamamızda, Şirketimizin maliki olduğu İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, K. Ayazağa Mahallesi'nde bulunan taşınmazlarımıza ilişkin olarak İmar Kanunu'nun 18. maddesi uygulaması kapsamında devam eden süreçte Sarıyer Belediyesi tarafından parselasyon planı ve eklerinin 1 ay süreyle askıya çıkarıldığının öğrenildiği ve parselasyon planının kesinleştiğine ilişkin bilgi edinildiğinde kamuya ayrıca açıklama yapılacağı belirtilmişti.

Bu defa, Sarıyer Belediye Encümeni tarafından alınan karar ile askı süresi içinde yapılan itirazların reddedilerek parselasyon planının kesinleştirildiği bilgisi edinilmiştir. Kesinleşen parselasyon planı çerçevesinde yapılan yasal kesintiler neticesinde, yaklaşık toplam 41,5 bin metrekare büyüklükte nihai arsa tapuları, parselasyon planının Kadastro Müdürlüğü'nce onaylanması ve Tapu Müdürlüğü'nce tescili sonrasında alınabilecektir.

7.  Alıntı Originally Posted by caylakborsaci Yazıyı Oku
    Bistin en leş hissesine x diyelim.

Sorun şurada ki bu yazdığı üç şeyi x hissesi için de umut edip hisseyi alıp tutabiliriz değil mi?

Peki gerçekten kar eden bu karını paylaşan borcu olmayan ya da bunu yönetebilen ederinin altında şirketler varken;

neden bistteki 530 hissenin hepsi için geçerli olan henüz gerçekleşmemiş ve ne zaman olacağı belli olmayan (belki yarın belki 40 sene sonra) durumları fiyatlayalım.

Ben hisse tuttuğum dönemde bunu sürekli düşünüyordum.
    Hocam süt sevdası ve umut başka birşeydir.

8. Süt sevdasında yılların birikmişliğinin bir patlaması ne zaman olur umudu hep vardır bende.

Bu patlama olumsuz olacaksada bu fiyatlardan nereye kadar olabilir ki?

Ama olumlu yönde atılacak iki üç adımla olursa güzel olur diye düşünüyorum.

Olası global ve yerel krizleri uzun vadede dahil etmeden düşünüyorum.

Nasipten ötesi yok.

Sayfa 27/56 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •