Sayfa 132/174 İlkİlk ... 3282122130131132133134142 ... SonSon
Arama sonucu : 1386 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bunalmadigimizi göstermek için tahtaciyi kizdirsak, tahtaciyi bunaltmis olur muyuz?
    Sakız çiğnesem tahtacı bozulur mu? Ytd
    Telefonda işletelim tahtacıyı petkim polietilen reaktörüne kedi kaçmış diye. O zaman bozulur işte.

2. Ak gözlümü yapistirdilar tabana. Vay be tobo beklerken zozo oldu. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Telefonda işletelim tahtacıyı petkim polietilen reaktörüne kedi kaçmış diye. O zaman bozulur işte.
    Bunun dün digerlerine göre düşüşü ve bugünkü öngörüsü beni şaşırtıyor, beni benden alıyor. Nasıl biliyor acaba içine birşeymis kaçmış kedi haricinde. Ytd

4. Birşey kaçmış tahtacınin içine acaba ne kaçmış, vallahi çok merak ediyorum. Okumaz ki buraları, okusa yazardı. Bu kaçtı diye. Ama bu kadar beddua ve ah varken kaçsa ne kacmasa ne! Ytd

5. dün yazdıklarımın hepsi iptal

petkm dik duurşu hisseleri teminat verdiklerinden satışları binebze karşılamasından
    kısa vadede kur 40-45 arasına yerleşir
    buda dün yazdıklarımı çöpe çevirir maalesef

6.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    dün yazdıklarımın hepsi iptal

petkm dik duurşu hisseleri teminat verdiklerinden satışları binebze karşılamasından
    kısa vadede kur 40-45 arasına yerleşir
    buda dün yazdıklarımı çöpe çevirir maalesef
    Hocam Ülker dik durunca geliyorsun buralara 😊 bir ara 100 liraya indi, yükseldi, sonra yine 115-118 e düştü sonra aldı başını yürüdü.
    Dolar bazlı bankalarda, bazı holdingler de, o da (gofret) zirvesine gidecektir. Ytd

7. Pardon yanlışım yoksa bilanço öncesi 110 kusurlere geri mi gelmişti ne sonra çekirge gibi zıpladı, tebrikler. Ytd

8. Bugün tek istediğim var tahtacı efendi 1731 üstüne at. Başka birşey istemez, olursa da hayır demem yine de. Ytd

Sayfa 132/174 İlkİlk ... 3282122130131132133134142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •