Sayfa 358/911 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 7288 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. TL sına, 11/2021 den beri o kadar yanlış bir Faiz politikası uygulandı ki, alınan faizler ile (henüz valörlerin dolmaması nedeni ile) TL sında

duranlar hala, Dolar karşısında , olması gerekenin çok çok altındalar. Tabi bu oranlamayı, resmi dolar kuru ve Ziraat Bankasının TZV -

ZİRAAT PORTFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARI (TL) FONU na göre yapıyorum. Fonun son bir yıllık getirisi % 55. Ve gerçek

enflasyonun altında olduğuna çok kimse samimi olarak inanmaktadır.

Yani kimsenin elinde gerçek verinin ne olduğuna dair bir bilgi de yok gibi görünüyor.

Yine bu resme göre, Dolarda fazla bir beklentiye girmemek lazım.

Borsanında, bu fon karşısında XU100=8000 olana kadar , hala daha fazla bir getiride bulunduğunu da eklemek gerekir.

Yine borsanın $ bazında getiriside 11/2021 den beri hiç de küçümsenemez.

Sizce bu durum hangi finansal gruplara yarıyor ?

2. Morgan stanley borsa istanbul üyeliğini iptal etmiş. Ne olur bu durumda. Elindeki hisseleri ne yapabilir.

Sea portföy 12.serbest fonundaki (DAS) dolar fonumuü öğleden sonra satış talimatı verdim T+2 gün valorluymus cuma günü fiziken çekip yastık altına koyacam...artık daha iyi uyuyabilirim.Amerikada bile resesyon bekleniyor...ytd

4. 1 Yıl önce dolardan artık bir cacık olmaz demiştim. Yüzde 30 a yakın daha fazla getiri ile başarılı oldu.

Bu hipotezimdeki LONG pozisyonu kapatıp tezi de iptal ediyorum.

Ekonomide intihar dalışını beklemiyordum.

İngiliz Mehmetin söylediklerinin de artık benim için bankta oturan emeklilerin kahve sohbetlerinden bir farkı yok.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Hiperenflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kaos tüm hızıyla otobanda.!!!
    Çöküş dönemi.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    1 Yıl önce dolardan artık bir cacık olmaz demiştim. Yüzde 30 a yakın daha fazla getiri ile başarılı oldu.

Bu hipotezimdeki LONG pozisyonu kapatıp tezi de iptal ediyorum.

Ekonomide intihar dalışını beklemiyordum.

İngiliz Mehmetin söylediklerinin de artık benim için bankta oturan emeklilerin kahve sohbetlerinden bir farkı yok.
    Adamın diplomasına çöktüler.!!!
    Yakında parana çökerlerse.!!!
    Hiç şaşırmam.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Yani...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. ATM'ye para çekmeye gittim, sırada bekliyorum 7 kişi var, adamın biri geldi;

Sıra mı var..?

Gençlerden bir cevap verdi.

Yok kardeş uzun eşek oynuyoruz.

Sayfa 358/911 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •