Sayfa 491/1003 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: Viop LXIII

1. ağaçlar kurudu dayu..bahçeye gidemiyom..canım sıkılıyo..geçen kömürcüyle görüştük..
    dibinden sök götür dedim ama 25 yıllık emek var..kalanlarla az daha yola devam edecem..
    seraya başladık..küçük alandan daha çok kazanmak gerek..

bizde dolar bazlı abd gibin işlemiyorki dayu..orda dalga sönmez..ahlak var orda..kendi para birimi zaar ne biliyim ondandır..
    ama bizde mecbur sönüyor..
    çünküm bizde hırsızlık gelenek olmuş..doldurt boşalt

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşte soygunda tam burda başlıyor dayu

Asla x12 yapıcak hisseyi bulamazsın
    Thy 36 kat yapmış bir 36 kat daha yapsa kimse napıyon sen demez
    O yüzden hisse alırken düşeni değil çıkanı alın derim nacizane olarak hiç hisse işine bulaşman derim emme siz vob yabmayı bilemezsiniz çabuk batarsınız. O yüzden bişii demiycem seradan mandalin limon işine devam
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şindi diyelim ki 10bin altına indi ve biz yine şak diye 11350 den şortu yapuşturucaz, tamamen duygusuz robot gibi, kural çok basit olay tamamen teknik
    Bedri abi benim yöntemi nasıl buldun, şiir gibi değil mi
    Hamdım Piştim Yandım

3. TCMB:
    -Yurt dışı yerleşiklerin hisse stoku haftalık net değişimi (piyasa fiyatı ve kur/parite hareketinden arındırılmış) 14 Mart itibarıyla: +480 milyon USD
    -Yurt dışı yerleşiklerin DİBS stoku haftalık net değişimi (piyasa fiyatı ve kur/parite hareketinden arındırılmış) 14 Mart itibarıyla: +1 milyar 465 milyon USD

4. teee geçmiş yıllara bakın..dolar bazlı grafiklere yani..
    trendler yaklaşık 10 yıldan sonra çökmüş..sil baştan yeni trend başlamış o da çökmüş..bir daha ..bir daha..
    niye..çünkü..HIRSIZLIK TATLI GELİYOR..

5. U adam uzun süredir fazla fazla rezerv topladı, gereksiz maliyete girdi ama şimdi herkez bunun nedenini anlıyor, işler planlı. kayyum da gelir tutuklamada gelir, çünkü dün yaşanan halk tepkisi sadece bir pazar yürüyüşü formatında. tüm otoyol gişelerinde 2-3 aydır fazla fazla rezmi arac olması, bekcilerin değişen yönetmlikleri derken hepsini görüyor. İstanbulda para var, devletinde belediyenin parasına ihtiyacı var, yani merkezi yönetim istanbulun parasına çökecek.

6. Yükselince sat düşünce al yöntemi bence daha başarılı idi

7. THYAO mesela..bu kağıdı kim bu kadar şişirdi..tabiki hacimli olmasından kaynaklı yabancılar ya da yne hacimden kaynaklı yerliler..
    tek neden bu..başka neden yok..yabancı çok rahat girip çıkabileceği kağıdı aldı diye bende almak zorunda değilim..
    aha yabancı kaçıyor..ne olacak şindi..dalga sönecek..4 dolar kapıda..
    sonrada vatandaş kıçını tutarak geziyor..koskoca thyao büle olursa diyor..pahalıysa almayacan..
    bu süreçte THYAO çıkmak zorundaydı..çünkü yabancı oranı eyice dip yaptı..daha seçici ve nokta atışı yaptı..
    ama devamı gelmez..bunu görmeyelim mi..
    4 yılda 36 kat.. kim kazandı böyle para..işte bu yüzden abuk sabuk dolar grafiği oluyor..her dalga 10 yıl sonra sönüyor..
    sende dolar bazlı şahlandı diye devamını bekliyorsun..halbuki adam vurgun yaptı..
    işte bu Türkiye gerçeği..

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    THYAO mesela..bu kağıdı kim bu kadar şişirdi..tabiki hacimli olmasından kaynaklı yabancılar ya da yne hacimden kaynaklı yerliler..
    tek neden bu..başka neden yok..yabancı çok rahat girip çıkabileceği kağıdı aldı diye bende almak zorunda değilim..
    aha yabancı kaçıyor..ne olacak şindi..dalga sönecek..4 dolar kapıda..
    Dayucuğum zaten ky yoktur o taktada o yüzden şişirdikce şişirirler.
    Bak mesela bizim petoşu masaya yatıralım
    Geçen sene endekis 10bindi bu uyuz 23 dü
    Sonra endekis düştü çıktı yine endekis 10bin oldu bu uyuz 18 tale
    Sonra yine indi bindi aradan zaman geçti endekis 10bin bu uyuz 16 tale
    Sonra sonra diye
    Endekis 10bin bu uyuz 10 olur mu merak etmiyor değilim
    Borsa değil soygun yeri burda batan aklını kaybeden hatta hasta olun dayu
    Bahçe işi iyidir sen hiç gelme geri
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 491/1003 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri