Sayfa 314/410 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364 ... SonSon
Arama sonucu : 3278 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Bu gece uyumadan sahura kadar çalıştım...

Çok uzun zamandır yapamadığım kodlamayı nihayet en mükemmel şekli ile tamamladım. Çok şükür bu günleri de gördüm...

Artık TDLines yani otomatik Destek/Direnç çizimi aracımız da hazırlanmış oldu...

Gittikçe araçlarımız çoğalıyor ve komple DeMark sistemini bir bütün olarak kullanabileceğiz...

Piyasa istediği kadar kötü olsun, biz böyle hardallı bayramları çok gördük. Düzelmese 15 Temmuz 'dan sonra Corona 'dan sonra düzelmezdi. Hepsinden sonra da güçlü alışlar geldi. Yine öyle olacaktır diye, planları o minvâlde yapıyorum...

Yarın ortalıkta olamayabilirim. Zaten bu ortamda çok da lâzım olacak bir durum yok...!!!

Yarına fırsat bulursa otomatik Destek/Direnç çalışmasını kısa bir video ile göstermeye çalışacağım. Böylece araçları da tanımış oluruz...

Herekse hayırlı geceler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Paran varsa alacak; yapar O. Çocukları
    Çok şey söyleyebilliriz. Çok şey yazabiliriz. Ancak; 1 torba makarna 1 çuval kömüre oy verenler olduğu sürece biz ülkece bu esaretten kurtulamayız.

Şimdi ...
    Aklıma güneysu geliyor hemen.. nedense ... Yahu Selim abi yazmasam olmaz, yazsam sen şeyetçen. Mübarek ramazan hürmetine küfür etme hakkımı balkondan kullanıyorum.
    Uzun süredir kenarda duran paraylada hisse almış oldum, bu fiyata aldığım mal beni çok üzmez ama fırsat verirse yine de satar çıkarım, satamazsam taşırım, kredili değil çok şükür o para bana lazım da değil,

Ülkenin bilinç düzeyi hakkında konuşmak bile enerji ve vakit kaybı, o yüzden geçen gün dediğim gibi kimseye acımıyorum...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Çok uzun zamandır yapamadığım kodlamayı nihayet en mükemmel şekli ile tamamladım. Çok şükür bu günleri de gördüm...

Artık TDLines yani otomatik Destek/Direnç çizimi aracımız da hazırlanmış oldu...

Gittikçe araçlarımız çoğalıyor ve komple DeMark sistemini bir bütün olarak kullanabileceğiz...

Piyasa istediği kadar kötü olsun, biz böyle hardallı bayramları çok gördük. Düzelmese 15 Temmuz 'dan sonra Corona 'dan sonra düzelmezdi. Hepsinden sonra da güçlü alışlar geldi. Yine öyle olacaktır diye, planları o minvâlde yapıyorum...

Yarın ortalıkta olamayabilirim. Zaten bu ortamda çok da lâzım olacak bir durum yok...!!!

Yarına fırsat bulursa otomatik Destek/Direnç çalışmasını kısa bir video ile göstermeye çalışacağım. Böylece araçları da tanımış oluruz...

Hocam Allah emeğinizi boşa çıkarmsın inşallah, bu şartlarda bile çalışma azminize hayran olmamak elde değil, işiniz gücünüz rast gitsin inşallah..
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

eline emeğine sağlık üstad ..hayırlı cumalar

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    eline emeğine sağlık üstad ..hayırlı cumalar
    Hayırlı Cumalar...

Teşekkür ederim. Çalışmak bize düşen...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hocam Allah emeğinizi boşa çıkarmsın inşallah, bu şartlarda bile çalışma azminize hayran olmamak elde değil, işiniz gücünüz rast gitsin inşallah..
    Amin Lütfü...

Bunlar geçici durumlar ve belki de inanılması zor bir süreç ama grafikte bu kadar sert olmasa da bir düzeltme bekliyordum. Bu biraz fazla oldu. Kantarın topuzu kaçtı...!!!

Arada bir bu tip düşüşler gerekir. Bunlar nirengi noktalarıdır. Yeni bir oluşumun ayak sesleridir. Bu günler ileride temel alınıp, ona göre referans noktaları olarak değerlendirmeler yapılacaktır...

O nedenle vakti geldiğinde hazır olmak için bizler de kendi savunmamızı hazırlamak zorundayız...

Ben maldaydım, maldayım ve gelecekte de malda olacağım. Çünkü ben yatırımcıyım, trader değilim...

O nedenle de düşüş çok da umurumda değil. Nasıl olsa hepsi beleş. Tek lot satmadım, satmam da...

Ben buradaki, bilmeden hisseleri elinde kalan ve çok zarara uğrayan insanlara üzülüyorum, tek sıkıntım o...

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Amin Lütfü...

Bunlar geçici durumlar ve belki de inanılması zor bir süreç ama grafikte bu kadar sert olmasa da bir düzeltme bekliyordum. Bu biraz fazla oldu. Kantarın topuzu kaçtı...!!!

Arada bir bu tip düşüşler gerekir. Bunlar nirengi noktalarıdır. Yeni bir oluşumun ayak sesleridir. Bu günler ileride temel alınıp, ona göre referans noktaları olarak değerlendirmeler yapılacaktır...

O nedenle vakti geldiğinde hazır olmak için bizler de kendi savunmamızı hazırlamak zorundayız...

Ben maldaydım, maldayım ve gelecekte de malda olacağım. Çünkü ben yatırımcıyım, trader değilim...

O nedenle de düşüş çok da umurumda değil. Nasıl olsa hepsi beleş. Tek lot satmadım, satmam da...

Ben buradaki, bilmeden hisseleri elinde kalan ve çok zarara uğrayan insanlara üzülüyorum, tek sıkıntım o...
    Adamlar kantarı bile kırdılar hocam, topuz falan hak getire...

Bende mecburen bu düşüşe kayıtsız kalamadım ve 2-2.5 yıldır nakit duran parayı borsaya soktum, şimdilik %10 civarında zarar yazdı ama bekleyecek sabrım ve gücüm var, inşallah bir noktada döviz bazlı kara geçerse tekrar nakite dönerim o kısmını, yoksa Vakıfbank harici yeni bir hissem daha olmuş olur, taşırız eşek falan oluruz..

Sayfa 314/410 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •