İşbankası bile tabanda 16 gören hisse 12.07 tabanda.
İşbankası bile tabanda 16 gören hisse 12.07 tabanda.
Borsa ikinci defa devre kesti,eğerki imamoğlunu içeri atarlarsa borsa 69 olma ihtimali var,borsada bedel olarak sermayem 3/1'e indi,guya yalaka ve iktidar kontrolünde olan hisseler geri alım planı uygulamış,kim dinler yalova kaymakamını![]()
Bu kadar olumsuzluğu ön görememişler.... anlaşılan........!!!!!
Bi de dövizi hoplatırlarsa dıjjjjj güçler, ve destekçileri....yandı bitti ortalık....
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
Üstad ben her zaman ve özellikle son dönemlerde adli idari böyle olaylar, yaptırımlar beklediğim için portföyümün %10 u ile kumar,pardon bist hisseleri ile oynuyordum. Hele son haftalarda U 30 ve 100 hisselerine takılıyordum. Fazla darbe yemeyeyim diye ama bi %15 darbe yedim bu hafta.
Neyse memleket buhran yaşarsa bendeki kağıtlar da o zaman sıfırlar.
Orta/uzun vade beklerim. Bi şekilde geri gelmesi lazım hisselerin. Normalde %3 vs para kaybetsemde sinir katsayım yükselirdi ama bu %15 kayıpta hiç moralim bozulmadı nedense....
Acaba mevcut düzen hakketi diye mi...
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
İşbankası hala1207 tabanı bozmadı,demekki bu bankada satıcı çok...her yukarı harekette satış baskısı hakim.
Korkudan faizi merkez 2 puan yükseltti amaç dövizi düşürmek,kinaye,kinaye nedensiz düşürüyordu zatın emri ile,neymiş guya enflasyon düşmüş,normal enflasyon ise %80,ama onlarınki guya onun yarısı,dolar olayı ise hep ironi 50 olması gerekirken 36-37 sabitlediler neyse...ytd.
Hafta sonu kandıra f tipi yeni misafirlerini ağırlar....!!!!!!!!!!!
Bu günkü borsa hareketi 19 marttanda kötü,çünkü bugün hafta sonu,kafasını rahat geçirmek isteyenler satış ağırlıkta,endex 9100.
Yer İmleri