Sayfa 722/735 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    benim merak ettiğim fonun elinde %10 olan bir varlık kaç eksi getiriyor ki
    diğer %90'nın getirisini de sıfırlayıp sana totalde eksi yazdırıyor
    çünkü diğer % 90 enstrüman eskiden mb faiz artışlarında bile fona + getiri yaratıyordu..
    bu twette detayli anlatmis

https://x.com/e507/status/1904428287897510243

2. acil alım durumları olursa diye bir miktar bankanın ppf da bırakırdım şimdi orada tek kuruş tutmuyorum nkolaya gönderiyorum, saat 14.30 dan sonra dönen para olursa aynı şekilde gönderip bono alıyorum, aslında oranın da getirisi düşmüş %43 olmuş gecelik daha yüksek yerler varsa onlara geçmeli, diğer yüksek miktarları da kısa vadeli serbestlere geçirdim.

3. Eksi ppf için bankaya gittim. Boştaki paramı benim iradem dışında ppf aldığını ve eksi getiri olduğunu anlattım. Abi yarın düzelir düzelmezse yukarıya mail atarız zararı karşılarız dediler. Pek aklım yatmadı ama zararın karşılanacak olması hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim. Saygılar

4. 2 gündür TP2'yi satmaya çalışıyorum, her seferinde %10'unu satıyor, kalan kısım da neredeyse %0 getiriyle çalışıyor 2 gündür yediler tüm getirilerimi, hem para vermiyor hem çıkış yaptırmıyor ne biçim iş anlamadım

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    2 gündür TP2'yi satmaya çalışıyorum, her seferinde %10'unu satıyor, kalan kısım da neredeyse %0 getiriyle çalışıyor 2 gündür yediler tüm getirilerimi, hem para vermiyor hem çıkış yaptırmıyor ne biçim iş anlamadım
    Hangi banka

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Hangi banka
    aktifbank nkolay uygulamasından yatırım fonu alıyorum da böyle olmayacak heralde

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    aktifbank nkolay uygulamasından yatırım fonu alıyorum da böyle olmayacak heralde
    Dun yazmistim 1000k üzeri tek seferde sattırmiyor benimde dün basima geldi parca parça veya tümü İnternet bankacılığından yapılıyormuş .

8.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    2 gündür TP2'yi satmaya çalışıyorum, her seferinde %10'unu satıyor, kalan kısım da neredeyse %0 getiriyle çalışıyor 2 gündür yediler tüm getirilerimi, hem para vermiyor hem çıkış yaptırmıyor ne biçim iş anlamadım
    yazdıklarım gerçekleşti
    zamanında oyundan çıkmak şart

Sayfa 722/735 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •