Sayfa 814/1003 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    normal şartlarda günlük kazancın onların ortaya koyduğu argümanlara göre tahviller düştüğünü, borsa aşağı geldiğini, 160 milyar tl çıkış oldu diyor fonlardan bundan dolayı olduğunu söylüyor.Bende diyorumki onlara günlük kazancımın düşmesini anlarım bu nedenlerle ama zarar nasıl yazıyor 3 gündür dedim başladı aynı şeyleri söylemeye sonra aklıma Hiç birşey olmasada birşeyler oldu o meşhur söz geldi tamam dedim kapatıyorum .
    Bulut bayram sonu bence de toparlayacaklar ama aylık %3 net ancak veriyorlar 1 aydır...
    Mevduat şu an daha fazla veriyor...
    Ppf lerin de içine ettiler.
    Zaten insanlar ne zaman bir enstrüman ile parasını korusa hükümet hemen bir aksiyon ile içine ediyor...

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    PPF ler son günlerde %7-10 arası getirmiş öncesinde %45 civarıydı, ama bu geçici bir durum gibi görünüyor!
    Bayramdan sonra düzelebilir dedi zaten bir kısım vadeliye geçmiş %46-48 arası paranın durumuna göre veriyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Bu dolambaçlı yollara ne gerek var anketlerde de Ekrem İmamoğlundan fazla Mansur Yavaş çıkmıyormu?
    Yavaş ı ben severim. Ama ne konuşacağını bilmiyor.. 3 cümle üst üste kuramıyor. Strateji desen zaten yok..
    Son konuşmaları da bunu gösterdi..
    Bem chp nin de Yavaş ı göstereceğini sanmam..

Erdoğan gene güzel bir seçim ortamı yaratacak. Bu çok net

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bulut bayram sonu bence de toparlayacaklar ama aylık %3 net ancak veriyorlar 1 aydır...
    Zaten insanlar ne zaman bir enstrüman ile parasını korusa hükümet hemen bir aksiyon ile içine ediyor...
    Hakkaten ppf iyiydi nolduysa sonra birden cazibesini yitirdi.

En güzeli altıns1

Şıkır şıkır makasta atıyo
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    doları kontrol altında tutuyorlardı taki son olaylara kadar ppf tahvil ve stopaj artırımı yaparak burada çözülme sağlanıp borsaya kaymasını beklediler şimdilik oda gelmiş gözükmüyor , dediğin gibi mevduat paranın durumuna göre puan oynamalarıda var güzel veriyor risk yok , son yaşadığımız olaylardan sonra program 2-3 ay minimum geriye kaydığı söyleniyor , hala turbun büyüğünü arayan bir hikaye varken adam gelip burda neden risk alsın her gün yeni bir belirsizlik çıkıyor karşımıza
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Koç Grubu niye satış yemiş hepsi eksi nerdeyse operasyon mu var turp un bacağını bu mu

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hakkaten ppf iyiydi nolduysa sonra birden cazibesini yitirdi.

En güzeli altıns1

Şıkır şıkır makasta atıyo
    Altıns1 de göstergeye göre fark fazla. Ama iyi gitti.
    Stopaj yok, al sat kolay ama bence ona da sağlam bir müdahale gelecek...
    Ara ara yapıyorlar zaten ama zamanlama sanırım ons satışınınöngördükeri zaman olacak. Genelde önden sezip satıyor piyasa yapıcısı... Elimde olsa satmam ama buradan da almam

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Koç Grubu niye satış yemiş hepsi eksi nerdeyse operasyon mu var turp un bacağını bu mu
    en büyük turp bu olur...ama bahçeli izin verir mi?

Sayfa 814/1003 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •