Sayfa 453/648 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon
Arama sonucu : 5180 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    .........
    Destekliyorum. Zaten pahalılıktan alamıyoruz, Yaşantı biçimimiz boykot olmuş zaten..

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
    günaydın, bu grafiğe göre ons altın 3 200 görüp ciddi bir düzeltme yaşayabilir bu düzeltme kırmızı çizgiye yani 2 600 civarlarına kadar devam edebilir ve 1yıl gibi bir süreyede yayılabilir,diyeceğim onsçular ayağını gaza basarken biraz temkinli olamalı gibi geliyor bana. fakat uzun vadeli 8-- 9 bin ons beklentimi koruyorum
    25 şubat 2025 adese 1.99

2 Nisandaki boykottan once Sn Ayasofya nin bugunden saglam stok yapacagindan supheleniyorum.
    [emoji3]

4.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    günaydın, bu grafiğe göre ons altın 3 200 görüp ciddi bir düzeltme yaşayabilir bu düzeltme kırmızı çizgiye yani 2 600 civarlarına kadar devam edebilir ve 1yıl gibi bir süreyede yayılabilir, diyeceğim onsçular ayağını gaza basarken biraz temkinli olamalı gibi geliyor bana. fakat uzun vadeli 8-- 9 bin ons beklentimi koruyorum
    grafikten iyi anlayan bir arkadaşta 2.600 demişti %40 ın%10 unu satmıştım satıncads yazmıştım…
    %20 daha bu hafta satayım dolar alayım
    kar/al yapmadıkça ana parayı yiyorlar %10 ü sonsuza kadar tutarım maliyet düşük 1700 ort nerdeyse
    %10 altın %45 avro %%45 dolar ile 2025 de olacağım, büyük kumar, büyük kar bırakır derler
    gidişat heç iyi değil hayaletteki operayi izlerken şamdanın kafamıza düşmeyeceğini kimse bilemez
    adam bir mektup yazdı gece %15 arttı, ertesi gün %10 daha, ertesi gün %8 arttı
    mevduatçılar topyekün battılar
    o yüzden en ucuz ve kelepir olana tonaz atıp 2 yıl bekleyeceğim

5. Trump nükleler görüşmelere uymazsa İranı çok fena bombalayacağım diye alt yazı geçiyordu.

Yahu bu trump ve mask altın spekülasyonu yapıyor olmasınlar?

Partiye bile oynasa milyar dolarlar kazanırlar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Bir zamanlar bu işi bizde baykal iyi yapardı. Sonra damat da girişti ama ekonomiyi batırdı, kovuldu.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7. Ahmet Mehmetalioğlu nun Volkan Konak ın vefatının ardından yaptığı paylaşımda kullandığı Sahnede gebermiş. Şimdi bize soracaklar; nasıl bilirdiniz? Cevabımız bu. Böyle bilirdik. Bizim için içen bizim için yanar da elbet.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...e-sert-2314845

Çatalca Müftüsüymüş.

Görevi ya.

Bu kadar sevilen bir sanatçı'nın ardından konuşuyor.

55 yetim çocuk okutuyordu.

Ey Müftü, senin bu topluma zerre kadar faydan oldumu.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    2 Nisandaki boykottan once Sn Ayasofya nin bugunden saglam stok yapacagindan supheleniyorum.
    [emoji3]
    Stoğu zaten yaptım benden bir sene boykot

Sayfa 453/648 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •