*BJKAS-Beşiktaş Futbol 2024 yılı 9 aylık konsolide net dönem zararı -271.653.429 TL (Önceki 291.799.857 TL)
*BJKAS-Beşiktaş Futbol 2024 yılı 9 aylık konsolide net dönem zararı -271.653.429 TL (Önceki 291.799.857 TL)
Borsaya kote olan şirket yatırımcısını tırtıklamak için arz oluyor,SPK denen kurum bunun içerine bakmıyor bile,baksa bu soygunlara göz yummaz,şirketin nesine gerek,elini hiç taşın altına koymadan bütün yükü yatırımcıya dayatıyor,işte bu yüzden 2010 senesinden beri borsada çok az hisseylen yola devam ediyorum,oda vur-kaç,kaçamadığım zaman stoploss,ilk defa bu hissede yakalandım tuzağa,çok önce çok kazandık,galiba şimdi onları yediriyorum gargi emiceme,zarardan kurtulmam için 3.90 üstüne atması lazım,bu şartlarda çok zor mecbur zararı sineye çekeceğiz,bedelliye daha çok var yani temmuz ayına![]()
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
Zaten gülünç emojisini yapıştırdım...Normalde kulüp hep zararda,zararda olmazsa neden 4 kat bedelli açıklasın,yatırımcı çekmek için yukarıya hamle yapması lazım,bu vaziyette kimse uğramaz kapısına,ben bile bu vaziyette 3 altını bekliyorum,90 tl hisseyi 3 tl görmesi resmen gülünç,normal fiatı 5-7 arası bir yerde olması lazım,5 cıvarından 90 tl yaptırdılarsa buna yönetim seyirci kaldıysa vebali onlara aittir,zaten yükselişi fasondu,bunu anlamayanlar bu tuzağa yakalandılar,gördüğüm kadarıylan maliyeti çok yüksek olanlar var,üstelik içlerinde 200 olacak bile diyenler vardı,tamam bu hisse gazı çok sever spekülasyona açık bir hissedir,dudur,durur aniden yükselir,örneğin 2 defa 15 yaptıktan sonra 1.5 olduğunu bilirim,2 altından aldığım hisseleri 10 üstünden 2 defa satmışlığımda vardır,bakalım şimdi hangi yolu izleyecek,bölündükten sonra tekrar 1.5 olma olasılığı var eskisi gibi,zaten R 2 tl 4 çarpanıylan 8 yapıyor,ama R satışı 2 tl...ytd.
Yer İmleri