Sayfa 597/679 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647 ... SonSon
Arama sonucu : 5432 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. ABD, Çin hariç tüm ülkelere uygulanan gümrük vergilerini geçici olarak %10'a düşürdü.

Karar 90 gün boyunca geçerli olacak.

Nasdaq yüzde +12,5
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

2. Barış YENİÇERİBarış YENİÇERİ â€¢ 2.2. CTO | Strategic IT - R&D Leader | Expert in E-commerce, AI, RPA and Digital TransformationCTO | Strategic IT - R&D Leader | Expert in E-commerce, AI, RPA and Digital Transformation 3 ay •
    4 ay önce
    2019 yılında temellerini attığımız dijital dönüşümde öncü, yerli ve milli teknolojiler üreten Türkiye'nin teknoloji tedarikçisi olma vizyonumuz doğrultusunda, Ar-Ge Merkezi belgemizi almış bulunuyoruz. Özellikle yapay zeka ve robotik süreç otomasyonu teknolojilerinde yatırımlarımız, geliştirdiğimiz ürünler ve projelerle büyük bir ivme kazanacağımız bu önemli adım sayesinde, yalnızca Türkiye’de değil, global arenada da güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hayırlı olsun." hashtag#EBA hashtag#RPA hashtag#YapayZeka hashtag#AI

3. Barış YENİÇERİBarış YENİÇERİ
    • 3rd+ • 3rd+
    CTO | Strategic IT - R&D Leader | Expert in E-commerce, AI, RPA and Digital TransformationCTO | Strategic IT - R&D Leader | Expert in E-commerce, AI, RPA and Digital Transformation
    10mo • 11 months ago

Arena olarak, Bakü JW Marriott’ta düzenlenen UiPath Yapay Zekâ ve Otomasyon Zirvesi'nde sponsor olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduk!
    Azerbaycan’ın önde gelen kurumlarının 100’den fazla
    temsilcisiyle bir araya gelmek, RPA ve AI konusundaki yenilikleri paylaşmak
    bizim için harika bir fırsattı. Etkinlik boyunca, iş süreçlerindeki dijital
    dönüşüm yolculuklarına nasıl destek olabileceğimizi tartışma fırsatı bulduk.
    Azerbaycan'da gösterilen ilgiden ve misafirperverlikten çok
    memnun kaldık. Etkinliğe katılan tüm değerli temsilcilere teşekkür ederiz.
    Azerbaycan’daki müşterilerimizle birlikte dijital dönüşüm yolculuğuna devam
    etmek için sabırsızlanıyoruz!
    hashtag#RPA hashtag#AI hashtag#UiPath hashtag#Arena hashtag#Teknoloji hashtag#DijitalDönüşüm hashtag#Azerbaycan
    hashtag#Türkiye

4. Kap ları şirket göndermiyor ben göndereyim dedim..:))

Ölü taklidi yapıyor.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

6. Paynet satışından gelecek 3.2 milyar ile finansal yapısı güçlü hale gelecek ve yanlış bilmiyorsam ilk çeyrek karda görünecek. Sermaye 100 milyon. Dd ve f/k da düşecek haliyle. Ben de biraz portföy ume ekledim. Bol kazançlar diliyorum.

Alıntı Originally Posted by gulum26 Yazıyı Oku
    Paynet satışından gelecek 3.2 milyar ile finansal yapısı güçlü hale gelecek ve yanlış bilmiyorsam ilk çeyrek karda görünecek. Sermaye 100 milyon. Dd ve f/k da düşecek haliyle. Ben de biraz portföy ume ekledim. Bol kazançlar diliyorum.
    Doğru karar. Kutlarım.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Sayfa 597/679 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •