Sayfa 423/423 İlkİlk ... 323373413421422423
Arama sonucu : 3383 madde; 3,377 - 3,383 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Tezene Yazıyı Oku
    Anladığım kadarıyla önümüzde en erken 6 aylık bir süre var ve fiyatlama bu yüzden ağırdan gidip işler finansallara yansımaya yakın veya yansıma ile yukarı yönlü hareket edecek. Zaman kısaldıkça pozisyon arttırmaya devam edeceğim ama şuan da biraz daha ağırdan almak mantıklı gibi.
    Alka kapasite arttırımı son çeyreğe kaldı. 6 aya bir 6 ay daha eklemek lazım. Makine teçhizat gecikme diyorlar ama bence piyasa kötü ve talep yetersizliği nedeniyle ağırdan alıyorlardır işleri.

2. alkada ki kapasite artışı çok yüksek , kapasite kademe kademe arttıkça çok verimli bir tesis haline gelecek daha az personel ve gider ile daha yüksek üretim yapacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,027
    Hazirun listesine baktim kim var yok kim yok )
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

4. Twitterdaki ugur arslantas denen doktor fena pazarladi. Kim bilir ne komisyon goturmustur. @druars denen kisi bakin nasil cakti millete gorun. Doktor diyor bir de kendine. Fena pazarladi alkimi cok fena

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by flushroyale Yazıyı Oku
    Twitterdaki ugur arslantas denen doktor fena pazarladi. Kim bilir ne komisyon goturmustur. @druars denen kisi bakin nasil cakti millete gorun. Doktor diyor bir de kendine. Fena pazarladi alkimi cok fena

Tapatalk kullanarak iPhone aracılıÄŸıyla gönderildi
    Sosyal medya da milletin ağzına bakarak yatırım mı yapılır? Fahriye abla gibi olursun gelen çakar, giden çakar.

6. Alkimde bir kar öngörünüz var mı ? 116 milyon dolar şuan 30 milyon dolar kar yazabilirse 250-300 milyon dolarlara rahat gidebilir diye düşünüyorum.

Sayfa 423/423 İlkİlk ... 323373413421422423

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •