Sayfa 2/8 ÝlkÝlk 1234 ... SonSon
Arama sonucu : 63 madde; 9 - 16 arasý.

Konu: us20f portfolio reports

Alýntý Originally Posted by caylakborsaci Yazýyý Oku
    us20f olarak isimlendirdiðim içeriði %100 bist olan hisse senedi portföyümün sonuçlarýný bu baþlýk altýnda paylaþmaya devam edeceðim.

yatýrým yapmak yürümek gibi basit esaslarla temellendirilmelidir.

önce rahat koltuklarla vedalaþýp ayaða kalmak gerekir. bu sürüden ayrýlmanýn ilk adýmýdýr.
    hayýrlý olsun... bol kazançlar
    biz vop esnafýyýz, hisse yapmýyoruz
    ama takip edeceðiz sizi...
    zira AKBANK'ta poz alýrsanýz bu pist30 min bi %10 yapacak demektir... bizde lönkümüzü açarýz

2.  Alýntý Originally Posted by çýtak Yazýyý Oku
    hayýrlý olsun... bol kazançlar
    biz vop esnafýyýz, hisse yapmýyoruz
    ama takip edeceðiz sizi...
    zira AKBANK'ta poz alýrsanýz bu pist30 min bi %10 yapacak demektir... bizde lönkümüzü açarýz
    hoþgeldiniz. vop ile yaklaþýk 4 yýl oluyor vedalaþalý.
    istediðin hayat sana verilmez. onu inþa edersin, tuðla tuðla, gün gün.

3.  Alýntý Originally Posted by TRENDHOUND Yazýyý Oku
    Portföyün adý yanýltýcý, sanki ABD hisseleri portföyü gibi duruyor. Ýsmþni BÝST20 olarak deðiþtirsen iyi olur bence.
    çalýþma taslaklarýný kayýt esnasýnda hatýrlatýcý þeyler koyuyorum. ayýrt edici olmasý açýsýndan. us20f de onlar arasýnda en çok ilgimi çeken ve aklýmda kalanlardan. yoksa portföyün ne us la ne 20 ile ne f ile alakasý var.

548 hisseden radarýmda olan 58 þirket var. sadece bunlarla ilgileniyorum.

4.  Alýntý Originally Posted by TRENDHOUND Yazýyý Oku
    Ayrýca alým kriterlerini, portföyünün kompozisyonu neye dayanarak oluþturduðunu da açýklasan fena olmaz. Bu portföydeki aðýrlýk hangi yönde, bankalar mý holdingler mi sanayi mi öðrenelim.
    aðýrlýk olarak mid small cap(1-15 milyar tl) hisselerden oluþmakta. baskýn sektör gyo(%32,99)
    Son düzenleme : caylakborsaci; 14-04-2025 saat: 20:03.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,957
    sn çaylakborsacý,
    topic hayýrlý olsun... ben þimdilik/sanýrým uzun zamanlýk tek hissede giden biri olarak izlemedeyim...

6.  Alýntý Originally Posted by tovbekar Yazýyý Oku
    sn çaylakborsacý,
    topic hayýrlý olsun... ben þimdilik/sanýrým uzun zamanlýk tek hissede giden biri olarak izlemedeyim...
    hoþgeldiniz. tek hisse yatýrýmýný ben de doðru buluyorum. fakat o derece benimsediðim bir þirket olmadý þuana kadar.

7.  Alýntý Originally Posted by caylakborsaci Yazýyý Oku
    hoþgeldin th. portföyden bahseden bir yazý hazýrlamýþtým ama sonra paylaþmamaya karar verdim.
    Portföyün muhteviyatýný saklarsan þeffaf olmadýðý gibi inandýrýcý da olmaz, benden söylemesi. Kriterleri ve içeriði bilinmeyen bir portföyü takip etmek takipçiler açýsýndan anlamlý deðil.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldým (tek kaðýt, ful borsadayým). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandý.

8.  Alýntý Originally Posted by TRENDHOUND Yazýyý Oku
    Portföyün muhteviyatýný saklarsan þeffaf olmadýðý gibi inandýrýcý da olmaz, benden söylemesi. Kriterleri ve içeriði bilinmeyen bir portföyü takip etmek takipçiler açýsýndan anlamlý deðil.
    Th hocam tavsiyelerin benim için çok deðerli. Dediðiniz gibi þeffaflýk bu tür ortamlarda mumla aranan bir olgu. Ve siz bunun belki de en iyi örneðisiniz.

Ben yine de kiþisel portföyümün içeriðini paylaþmayý doðru bulmuyorum. Tamamen kiþisel bir tercih.

Ama þu olabilir portföyden çýkýþ yaptýðým gün merak edip isteyen olursa zip dosyasý halinde yatýrým hesabý ekstrelerimi upload edip paylaþabilirim.

Sayfa 2/8 ÝlkÝlk 1234 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •