Sayfa 639/649 İlkİlk ... 139539589629637638639640641 ... SonSon
Arama sonucu : 5189 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

KAYNAK: https://www.borsagundem.com.tr/cumhu...aciklama-yapti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Halk Bankası konusunda açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Halk Bankası konusunun da ABD ile müzakere sürecinde çözüm hedefiyle ele alınacağını söyledi- Bloomberg muhabiri

Bloomberg muhabiri Fırat Kozok sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı tarifelerin ardından Türkiye'nin de bu ülkeyle bir müzakere süreci yaşayacağını belirtirken, Halk Bankası konusunun da bu süreçte çözüm hedefiyle ele alınacağını söyledi.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

2.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Evet haberi okudum,anlaşma için ilk RESMİ açıklama olması çok ÖNEMLİ.YTD
    Adam pkk yı Pyd yi el öptürmüş, İbb yi istediğin zaman alabilirsin demiş, neden acaba, senelerdir çözülmeyen kronik sorunlar şimdi neden bir anda çözüme kavuştu. Ya filistinden ciddi bir mülteci gelecek, yada abd iran ile savaşa girecek. Türkiye de hazırlatılıyor. Bu dava başdan haksız bir dava, tehdit olarak kullnıldı, şimdi tehdit yerine müttefik olmayı deniyorlar. Trump gitmeden halkbank davası kati (kesin) olarak çözülecek.

3. Halkbank dosyası yine gündemde

Antalya Diplomasi Forumu’nda Bloomberg’e konuşan Yılmaz, “Uzun yıllardır bu konuda haklılığımızı dile getiriyoruz. Önceki dönemde Sayın Trump’la Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuları defalarca ele aldılar. Önümüzdeki süreçte de hem liderler düzeyinde hem de diğer diplomatik kanallarda bu meseleler konuşulacaktır. Bu sorunların sona ermesi, Türkiye-ABD ilişkileri açısından önemli kazanımlar sağlar†değerlendirmesinde bulundu.

Yılmaz, NATO müttefiki olan iki ülkenin, mevcut sorunları geride bırakmasının hem ikili ilişkiler hem de bölgesel istikrar açısından faydalı olacağını söyledi.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Adam pkk yı Pyd yi el öptürmüş, İbb yi istediğin zaman alabilirsin demiş, neden acaba, senelerdir çözülmeyen kronik sorunlar şimdi neden bir anda çözüme kavuştu. Ya filistinden ciddi bir mülteci gelecek, yada abd iran ile savaşa girecek. Türkiye de hazırlatılıyor. Bu dava başdan haksız bir dava, tehdit olarak kullnıldı, şimdi tehdit yerine müttefik olmayı deniyorlar. Trump gitmeden halkbank davası kati (kesin) olarak çözülecek.
    Kesinlikle katılıyorum düşüncelerinize Sn.Cakır24...
    Ama dün resmi ağızdan gelen bu açıklama beni şaşırttı şahsen,ben arka planda bu konu konuşulur çözüme kavuşturulur derken devletin en üst kademesinden direk söylenmesi çok iyi oldu..Zirvesi 10 dolar hissemizin nerelere gelecek zaman içerisinde göreceğiz..Sabır..

Anayasa mahkemesine başvuru süreci bekleniyor.Dilekçemizin son tarihi 5 MAYIS 2025..Dilekçemiz RED edilirse ki ihtimal var dosya BÖLGE mahkemesine geliyor..Zaten dün kü Resmi açıklamaya göre yani müzakere yapılması, Hukuksal yönden durumumuzun azaldığına işaret olabilir..Şimdilik hisseyi 19-23 aralığında tutuyorlar gibi görünüyor...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum düşüncelerinize Sn.Cakır24...
    Ama dün resmi ağızdan gelen bu açıklama beni şaşırttı şahsen,ben arka planda bu konu konuşulur çözüme kavuşturulur derken devletin en üst kademesinden direk söylenmesi çok iyi oldu..Zirvesi 10 dolar hissemizin nerelere gelecek zaman içerisinde göreceğiz..Sabır..
    Halkbank sorununu mahkeme veya açıklamalarda aramamak gerekir, bugüne kadar bu yöntem çözümü getirmedi.
    Farklı bir yönetim yapısı var, Trump sorup sormadan ve çok hızlı karar alıyor.
    Ticaret savaşları ilerisi için çok şeye gebe.
    Ve tabiki İsrailin durumu. İsrail ne istiyor, abd ne verecek.

Örneğin bir kaç gün önce abd iran görüşme yapacak denildi, altın gevşedi, dün ise iran ile görüşmeler iyi gitmiyor, pazarlık yapamayız, nükleer kimyasal ne varsa izin vermiyoruz dediler, yani iran abd ilişkilerinde gelişmeler tek taraflı ve çözümsüzlük üzerine ilerliyor. Altın bugün tekrar %2 küsür yukarıda.

Geçmiş dönemde iran israil abd müttefik gibi görünüyordu, bomba yerine havai fişekler atılıyordu, şimdiki dönem pek öyle durmuyor. Trump suriye sonrası Türkiye nin sorunlarını çözmeye devam etmeli.

Sayın Çakır; ben mahkeme sürecine zaman açısından hep baktım. Görüyorsun bugüne kadar Halkbankası avukatları hep üst mahkemelere başvurdu ve red kararları hep verildi. E olanda ystırımcıya oldu yani mahkeme sonuçlarını beklediğimiz 5 yıla.Müzakere yani anlaşma yolunu neden tahmin ediyordum...?Çünkü 2.kez Anayasa mahkrmesinden red gelirse dosya bölge mahkemesine nihai sonuç için gidiyor. Kısacası 2. kex Anayasa mahkemesine başvuru ve başvuru sonucunun olumlu/ olumsuz sonuçlanması bizim bekleme süremizi kısaltıyor. Zaten olumsuz gelme ihtimali yüksek diyorlar. Neden başvurduk ? Biden hükümetinden Trump hükümetine geldik. Zaman için olabilir miydi? YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD

Bankanın Yönetim Kurulu tarafından, yurt içinde 50 milyar TL tutara kadar farklı tür ve vadelerde bir veya birden fazla defada halka arz edilerek veya halka arz edilmeksizin, tahsisli olarak veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla finansman bonosu ve/veya tahvil ihraç edilmesine ilişkin Genel Müdürlük Makamının yetkilendirildiği duyurulmuştu.

Alınan yetki doğrultusunda, 50 milyar TL tutara kadar yurt içinde finansman bonosu ve/veya tahvil ihraç tavanı onayı için Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulunulduğu belirtildi.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

Sayfa 639/649 İlkİlk ... 139539589629637638639640641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •