Sayfa 705/717 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715 ... SonSon
Arama sonucu : 5730 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Ama siz her konuda mağdur olma başarısı gösteriyorsunuz ������.

Sizden bir yorum rica ettik, konuyu ağlama duvarına çevirdiniz… Borsa sinirlerinizi bozuyorsa lütfen bu mecrada yatırımdan vazgeçiniz. İnanın değmez.
    hala anlamıyorum neden bu forumda benim üzerimden değerlendirmeler yapıyorsunuz? Benim ruh halimi, paramı, kaybımı, kazancımı neden tartışma konusu haline getiriyorsunuz?

dileyenlerin istifade etmesi için bir haberi paylaştım. ileri okuma yapmak isteyenler ve doyurucu bilgi elde etmek isteyenler içinde 2 farklı kaynaktan paylaşım yapmaya özen gösterdim. Aşağılayıcı dil ve tavrınıza karşı size, sizin istediğiniz şekilde yorum yapmak, yanıt vermek gibi bir yükümlülüğüm yok. Sorunu hala anlamış değilim.
    10. köyden yazıyorum.

2. bu kadar atışmanın sonu birkaç sevkiyat , ilaç ve etken madde paylaşımı ile tatlıya bağlanır. nerede o eski paylaşımcılar, neşemizi buluyorduk.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    hala anlamıyorum neden bu forumda benim üzerimden değerlendirmeler yapıyorsunuz? Benim ruh halimi, paramı, kaybımı, kazancımı neden tartışma konusu haline getiriyorsunuz?

dileyenlerin istifade etmesi için bir haberi paylaştım. ileri okuma yapmak isteyenler ve doyurucu bilgi elde etmek isteyenler içinde 2 farklı kaynaktan paylaşım yapmaya özen gösterdim. Aşağılayıcı dil ve tavrınıza karşı size, sizin istediğiniz şekilde yorum yapmak, yanıt vermek gibi bir yükümlülüğüm yok. Sorunu hala anlamış değilim.

3.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    bu kadar atışmanın sonu birkaç sevkiyat , ilaç ve etken madde paylaşımı ile tatlıya bağlanır. nerede o eski paylaşımcılar, neşemizi buluyorduk.
    Bünyeler alıştı, artık o da heyecan yaratmıyor ki...

4. Kişisel atışmalarınızdan bağımsız şunu sormak istiyorum: Daha önceki yazılarınızdan birinde belirttiğiniz gibi "Fiyat her şey" ise (ki buna katılıyorum) Trump'ın ilaç dünyası ile ilgili haberlerini niçin paylaştınız? Bunu çelişkili bulmuyor musunuz?

(Deva yatırımcısı değilim, eskiden trade ederdim, burayı hobi olarak okuyorum.)

Only price pays..
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

5. Trump'ın ilaç alımlarında öngördüğü tasarruflar ABD üreticilerine sağlayacağı yatırım ve vergi avantajları sonucudur. Bu durum zaten Tükiyeden ithalata getirilmesi düşünülen %10 gümrük vergisi düşünüldüğünde ABD ihracatının kısa vadede ciddi olarak düşmesi demektir .Tabii Deva'nın pazar çeşitliliği düşünüldüğünde bunun olumsuz etkilerini orta vadede dengeleyecektir.Ayrıca 'defineci'nin Deva'nın teknik analizinde 25 sene önceki Türkiye koşuları ile korrolasyon aramasında bir mantık yoktur.Deva'nın mevcut durumu ilaç zammının yetersizliği, enflasyon yüksek finansman maliyeti,
    politik ortam, yatırımcı güvensizliği ve ekonomideki diğer olumsuzluklar ile ilgilidir, mıda ve orta vadede de düzelmeuecektir. Nitekim faizlerin artırılması ve net döviz rezervlerinin de kritik seviyelere düşmesi bunun göstergesidir ve olumsuzluklar biraz daha artmıştır. Yabancılar son iki hafta faiz artışını tahmin edip yüklü tahvil sattı.Aynı şekilde hisse de de satıcılar.Tek umut Trump'ın aktive edebileceği finansal destek; ama neyin karşılığında...
    Son düzenleme : pej; 18-04-2025 saat: 11:40.

6.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Kişisel atışmalarınızdan bağımsız şunu sormak istiyorum: Daha önceki yazılarınızdan birinde belirttiğiniz gibi "Fiyat her şey" ise (ki buna katılıyorum) Trump'ın ilaç dünyası ile ilgili haberlerini niçin paylaştınız? Bunu çelişkili bulmuyor musunuz?

(Deva yatırımcısı değilim, eskiden trade ederdim, burayı hobi olarak okuyorum.)

Only price pays..

bu forumda defaatle açıklamama rağmen yine aynı minvalde sorular sorulmuş.

burada paylaştıklarım aktüaliteden ibaret. haber,bilgi,belge hernevi paylaşımımı, kaynağından okuyarak kendi bağlamı içerisinde değerlendirmeniz gerekiyor. paylaştıklarımı, benim işlem yapma kriterlerime yahut görüşlerime göre değerlendirmeye çalışmanız sizin hatanız olacaktır.

Ben bir görüş ortaya koydum diye ortada gerçek ve kaynaklarıyla doğrulanmış bir haberi görmezden mi gelmeliyim anlamadım ne demek istediğinizi?

aslolan fiyattır.

evet fiyat herşeydir. içinde haberleride barındırır.

ne demek istiyorsunuz? aslolan fiyatsa bu haber bizi ilgilendirmez tarzı bir tavır mı göstermeliyim?

nedense içerik asla konuşulmuyor, içerikten alakasız tartışmalar, kısacası lafügüzaf. Çok ilginç. Velevki bahsettiğin gibi çelişkili bir yanım var, bu paylaştığım haberin doğruluğunu değiştirir mi ?
    Rica ediyorum sırf beni eleştirmek adına ve soru sormak için soru sormayınız.

kaynağında okunup değerlendirilebilecek bir haber üzerinden, bu kezde benim işlem yapma kriterlerimi tartışmaya açtık. hayırlı olsun
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 18-04-2025 saat: 11:16.
    10. köyden yazıyorum.

7. [QUOTE=kazanmaliyim;7017861]bu forumda defaatle açıklamama rağmen yine aynı minvalde sorular sorulmuş.

burada paylaştıklarım aktüaliteden ibaret. haber,bilgi,belge hernevi paylaşımımı, kaynağından okuyarak kendi bağlamı içerisinde değerlendirmeniz gerekiyor. paylaştıklarımı, benim işlem yapma kriterlerime yahut görüşlerime göre değerlendirmeye çalışmanız sizin hatanız olacaktır.

Ben bir görüş ortaya koydum diye ortada gerçek ve kaynaklarıyla doğrulanmış bir haberi görmezden mi gelmeliyim anlamadım ne demek istediğinizi?

aslolan fiyattır.

evet fiyat herşeydir. içinde haberleride barındırır.

ne demek istiyorsunuz? aslolan fiyatsa bu haber bizi ilgilendirmez tarzı bir tavır mı göstermeliyim?

nedense içerik asla konuşulmuyor, içerikten alakasız tartışmalar, kısacası lafügüzaf. Çok ilginç. Velevki bahsettiğin gibi çelişkili bir yanım var, bu paylaştığım haberin doğruluğunu değiştirir mi ?
    Rica ediyorum sırf beni eleştirmek adına ve soru sormak için soru sormayınız.

[B]kaynağında okunup değerlendirilebilecek bir haber üzerinden, bu kezde benim işlem yapma kriterlerimi tartışmaya açtık. hayırlı olsun[/

Niçin saldırgan bir tavırda cevap verdiğinizi pek anlayamadım. Herkese aynı şekilde cevap vermeniz de manidar. OLdukça sade ve basit bir şekilde durumun çelişkili olup olmadığını sormuştum. Bunun başkasına olmadığı gibi size de bir faydası yok. Fiyat ile işlem yapan içerikle ilgilenmez. Fiyat mevcut bildiğimiz bilmediğimiz her şeyi içeriyorsa (ki bu konuda hemfikir olduğumu da belirtmiştim) fiyat takip eden bir kişinin tek önceliği fiyat olur ve haberdir, temeldir, odur budur ile ilgilenmez. Kaynağınızın doğruluğunu yanlışlığını, başkalarına faydalı olup olmayacağını tartışmadım ben. Basit bir soru idi ve içinde de saldırganlık barındırmıyordu. Daha fazla polemiğe de kendi adıma lüzum görmüyorum. Hayırlı kazançlar.
    Clausewitz

8. Kusura bakmayın hata bende.. Başkasının ne yazdığından, çelişkili olup olmadığından bana ne? İnsan zaten çelişkiler yumağı. Sanki kendi çelişkilerim yok. Bu sorunun ve burada polemiğe girmenin bana bir faydası var mı? Yok. O nedenle yazdıklarımı da yazmamışım var sayın. Herkes kendi nasibini yer sonuçta. Hayırlı kazançlar.
    Clausewitz

Sayfa 705/717 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •