Belkide zatý kendileri kullanmak için bunu kullanacaklar,kýbrýs gazetecisi bayanada bravo,bu çýkardý olayý ortaya,bunun içinde aydýnlatma açýsýnda pekerin parmaðý olduðu söyleniyor,iddialarýn boyutu çok yüksek, devamlý internette boy,boy açýklama yapýyorlar,iþin boyutu çok büyük,bu ortalýða belgeleriylen açýklanýp serilirse bakalým ne mok yapacaklar.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Geberenene kadar kadar uðraþacak,adalet mekanizmasý üzerinden saldýracak,çünkü gücü sadece o,o adaleti ona teslim edenlerede fatih gibi lanetim olsun gün yüzü göremesin,aynen imamoðlunun babasýda buna benzer beddua etmiþtir,bu beddular sahibine geri dönmez,çünkü suçlular suçtanda öte,bu vatan kanlan sulandý, yýkandý,bu vatan için canlarýný verenlerinde enejirsel bedduasý vardýrki o çok daha kötüdür,zaten bu yüzden yürüyen ceset gibi,bunu ABD'deki temsilciler meclisindeki bireylerde belirtmiþtir,yani son yakýn hemde feci þekilde,o sandýki tekrar uyguladýðým taktik tutar hesabýndaydý,tutmadý,yargýtaydan bile uyarý geldi,zaten bekliyordum,hiçbir yargý mensubu bu yükün altýna giremez sonunda onlarda patlar,zaten ileriki günlerde bu yönde çok sürprizler bizi bekliyor,çünkü bunu bizzat önüme açýlan pencereden gördüm fezlekeler,soruþturmalar havada uçuþuyordu,bir ara davet üzerine katmanduya gitmiþtim,orada öyle þeyler anlatýldýki þaþýrmamak elde deðil...
Yer Ýmleri