Sayfa 345/1002 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    neden mi gitsinler...

mhp açısından bakarsan gitmesi daha karlı

mhp + akp + dem. tümünü topla mevcut durumda % 44 en iyi ihtimalle oyları var. yani dem seçmeninin tümünün bu üçlüye destek olup oy vermesi halinde bile hadi iki puanda kafadan ben ekleyim %46 ediyor.

%51 e fersah fersah uzak.

mhp chp ye destek çıksa.. muhafet zaten birleşmiş. mhp bu işten karlı çıkar mı ? imamı hapisten çıkardı diye.

çıkar )

seçim ortamı yok demişsin... seçim ortamı gayet hazır.. millet erken seçim değil hemen yarın seçim diyor.

istemeyen tek kişi.. saray.

yanılıyorsun...

türköne yokkende bunları hesap edip dillendirenler vardı ..

olur mu olmaz mı bilinmez ama gidişat bu yönde.

eğer imamoğlu sertbest kalırsa mhp nin çıkarması sayesinde olur ve erken seçim tuşuna önceden basıldığı için bahçelinin bu nedenle çıkar. çıktığı gün ertesi hafta erken seçim kararını bence bahçeli açıklar.

mhp nin akpye hiç bir ihtiyacı yok...

tam tersi.
    ben sadece Erdoğanı yeniden aday yapabilecek kadar önce yapılacak şekilde seçime gideceklerini düşünüyorum. AKP saray iktidarının halkla ilişkiler örgütü, sistemi yönetenler ise Erdoğan tarafından atanmışlar. Atanmışlar seçim istemiyorlar, onlar Erdoğan'ın tekrar kazanacağı ortam ve koşullar oluşmadan seçim istemezler.
    Mhp ise hiç istemez, bürokraside ve devlet organizasyonunda etkinler, bu etkinliklerini riske etmezler.
    Zamanı gelince haklı çıktığımı görürsünüz
    Türköne, Arınç vb leri de halkın gazını alıp muhalefeti rehavete sokma görevlerini yapıyorlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hadi pala bas bas bas.......

en çokta albertonun tahtalarına bas
    ya ne zamandır görüyorum (bilmiyordum )
    turex halka arz edilmiş... o hisseden alayım diyorum
    herkes haftalık kullanım miktarlarını bi söylesede, bi bilanço analizi yapsam

3. Falyalının avukatı, peker ve muhammet yakut gibi tiplerinde peşlerine takılmamak gerekli. Nooldu hani peker bomba videolar açıklayacaktı? Bunların hepsi kendilerini kurtaracak anlaşma peşinde koşan şahsiyetsiz tipler.İyi bir anlaşma yakaladıklarında sesleri kesilir.Falyalının avukatı denen tipde hollandada kalabilmek iade olmamak için konuyu siyasiymiş gibi lanse ediyor. Bence peşine takılınacak konu değil.
    Bkz. Peker
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ben sadece Erdoğanı yeniden aday yapabilecek kadar önce yapılacak şekilde seçime gideceklerini düşünüyorum. AKP saray iktidarının halka ilişkiler örgütü, sistemi yönetenler ise Erdoğan tarafından atanmışlar. Atanmışlar seçim istemiyorlar, onlar Erdoğan'ın tekrar kazanacağı ortam ve koşullar oluşmadan seçim istemezler.
    Mhp ise hiç istemez, bürokraside ve devlet organizasyonunda etkinler, bu etkinliklerini riske etmezler.
    Zamanı gelince haklı çıktığımı görürsünüz
    Türköne, Arınç vb leri de halkın gazını alıp muhalefeti rehavete sokma görevlerini yapıyorlar.
    üstad beni az çok tanıyorsan partizan tarafından bakmadığımı bilirsin.. ben ooo chp geliyor anketler ucuyor hülüoğğğğğğğğ falan yazdığımıda göremezsin..

tamamen olaya çıkar ilişkilerinden bakıyorum

dediğin gibi olsaydı... bu bahsettiğin tipler.. o goygoyu önceki seçimde olduğu gibi .. chp anketlerde ucuyah kesin birinci. falan

ikincisi..

mhp zihniyeti şuna çok dikkat eder.. herhangi bir gazeteci. !!! kişi !!! ünlü !!! bunların çıkarlarına ters bir açıklama yapsa hemen listeye alırlar ve ifadelerini alırlar..

son 1 aydır türk öne resmen mhp nin konuşma metnini yazar rolünde...

bahçeliden... mhp den... en küçük bir tepki gördün mü ? buna dair.

bu ortamın hazırlanmasının en önemli göstergesidir o nedenle.

türköne kim bizim yerimize konuşuyor diyerekten bir tersleme yalanlama.

yok...

demekki.... bu bir goy goy değil.

yani illa olacak chp geliyaaaaa demiyorum.

bana göre kesinlikle yol ayrımında bahçeli. veya dediğin gibi akp den çok daha fazla şey kopartmak içinde taktik olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    üstad beni az çok tanıyorsan partizan tarafından bakmadığımı bilirsin.. ben ooo chp geliyor anketler ucuyor hülüoğğğğğğğğ falan yazdığımıda göremezsin..

tamamen olaya çıkar ilişkilerinden bakıyorum

dediğin gibi olsaydı... bu bahsettiğin tipler.. o goygoyu önceki seçimde olduğu gibi .. chp anketlerde ucuyah kesin birinci. falan

ikincisi..

mhp zihniyeti şuna çok dikkat eder.. herhangi bir gazeteci. !!! kişi !!! ünlü !!! bunların çıkarlarına ters bir açıklama yapsa hemen listeye alırlar ve ifadelerini alırlar..

son 1 aydır türk öne resmen mhp nin konuşma metnini yazar rolünde...

bahçeliden... mhp den... en küçük bir tepki gördün mü ? buna dair.

bu ortamın hazırlanmasının en önemli göstergesidir o nedenle.

türköne kim bizim yerimize konuşuyor diyerekten bir tersleme yalanlama.

yok...

demekki.... bu bir goy goy değil.

yani illa olacak chp geliyaaaaa demiyorum.

bana göre kesinlikle yol ayrımında bahçeli. veya dediğin gibi akp den çok daha fazla şey kopartmak içinde taktik olabilir.

benim okumam buna benzer dostum, akp den birşeyler kopartma, kendi çizgisine çekme çabası. herkes ecevit hükümetini nasıl devirdi diye anlatıyor ama o zaman gerçekten ecevitin halk desteği kalmamıştı, ekonomi berbat, ecevit yürüyemez durumda hastaydı.
    Şuan dediğim gibi cumhur ittifakı %40 da, Erdoğan oldukça güçlü ve sağlıklı. Mhp bu organizasyondan çok ciddi faydalanıyor.Bahçelinin son metninde de Ekremi salın diye bişey yok. mesajı net hızlıca yargılayın cezasını verin, sürüncemede bırakmayın diyor bence.
    Not: Türköne'ye zerre güvenmem, sizlere de tavsiye ederim.İzlenme ratingi alıyorum diye Ruşen Çakır'ı da kendine şebek etmiş, gece gündüz yayın yapıyorlar.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ya ne zamandır görüyorum (bilmiyordum )
    turex halka arz edilmiş... o hisseden alayım diyorum
    herkes haftalık kullanım miktarlarını bi söylesede, bi bilanço analizi yapsam
    zamanında bağırdık burada... aldım ama mal gibi sattım.

hımıssınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nolmuş buna.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    benim okumam buna benzer dostum, akp den birşeyler kopartma, kendi çizgisine çekme çabası. herkes ecevit hükümetini nasıl devirdi diye anlatıyor ama o zaman gerçekten ecevitin halk desteği kalmamıştı, ekonomi berbat, ecevit yürüyemez durumda hastaydı.
    Şuan dediğim gibi cumhur ittifakı %40 da, Erdoğan oldukça güçlü ve sağlıklı. Mhp bu organizasyondan çok ciddi faydalanıyor.Bahçelinin son metninde de Ekremi salın diye bişey yok. mesajı net hızlıca yargılayın cezasını verin, sürüncemede bırakmayın diyor bence.
    Not: Türköne'ye zerre güvenmem, sizlere de tavsiye ederim.İzlenme ratingi alıyorum diye Ruşen Çakır'ı da kendine şebek etmiş, gece gündüz yayın yapıyorlar.
    işte ikinci seçenek benim kafama yatmıyor..

mhp ne istese... alıyor. hatta istediğinin bile fazlasını veriyorlar. vermek zorundalar.

bunun için karşıya kur yapmasına gerek yok

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    işte ikinci seçenek benim kafama yatmıyor..

mhp ne istese... alıyor. hatta istediğinin bile fazlasını veriyorlar. vermek zorundalar.

bunun için karşıya kur yapmasına gerek yok
    beraberce demi de muhalefet yapısından çıkarıyorlar işte. dem artık bunlara ters gidemez. Ama akıllanmaz türk muhalefeti de demi bişey sanar. Halbuki en kritik yerlerde dem hep akpnin yanında olmuştur. 2017 referandumunu boykot ettiler, yetmez ama evetçiydiler vs vs

Sayfa 345/1002 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •