Sayfa 604/606 İlkİlk ... 104504554594602603604605606 SonSon
Arama sonucu : 4847 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    seni dinliyor bak tahtacı hareketlenme var biraz...
    Sancılanıyor... Doğum sancısı ama şimdilik istikrar yok. Yüksekten betona bırakılan tenis topu misali. İn-çık, çık-in... Lakin hedefler baki.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

2. Hacim zaten çöp. 1 mlyn lot.... Yalnız bilanço beklendiği gibi gelirse eğer, alt kademeler dolar. Tahtaya düzen gelir.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

3. Nisan ayından beri fiyat sıkıştı. Teknik olarak aşağı veya yukarı kırılması lazım . Kırılırsa da normal gitmez. Ya nasip. Ey rabbim helal yoldan nasibimizi arıyoruz. Benim gibi helal yoldan nasibini arayan Arena yatırımcılarını, rızkını bol bol verdiğin kullarından eyle. Amin

4.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Nisan ayından beri fiyat sıkıştı. Teknik olarak aşağı veya yukarı kırılması lazım . Kırılırsa da normal gitmez. Ya nasip. Ey rabbim helal yoldan nasibimizi arıyoruz. Benim gibi helal yoldan nasibini arayan Arena yatırımcılarını, rızkını bol bol verdiğin kullarından eyle. Amin
    +++++

Amin.

5.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Tavana 508 lot yazdım para lazım oldu.
    Almamış adam.Yani birşey demiyorum :)
    Lütfen bu söyleyeceğimi yanlış değerlendirme. 50.800 (ellibinsekizyüz ) lot olsa bir ihtimal ama 508 lot için tahtacı kılını bile kıpırdatmaz..

6.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Lütfen bu söyleyeceğimi yanlış değerlendirme. 50.800 (ellibinsekizyüz ) lot olsa bir ihtimal ama 508 lot için tahtacı kılını bile kıpırdatmaz..
    Estağfurullah neden yanlış anlayayım.
    50 800 ü bulamayan 508 i de bulamaz artık :)

7. Borsa İstanbul'da Manipülatif İşlem Operasyonu: 15 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Verildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Borsa İstanbul'da manipülatif hareketler yaptıkları tespit edilen 15 şüpheli hakkında 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' ve 'piyasa dolandırıcılığı' suçlarından gözaltı kararı verildi.

Kaynak: onedio.com

8. Tahtacı mı değişti,eski tahtacı olsa 46 göstermişti çoktan.

Sayfa 604/606 İlkİlk ... 104504554594602603604605606 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •