Originally Posted by
junge
3,60$ gerçekleşti ve3.67$ ler görüldü, bilançolar açıklantı, uzmanlarınca yorumlandı, aşağı yukarı finansal beklentiler tuttu denebilir.
benim tahminim yeni ve güzel bir haber gelene kadar sert aşağı yukarı hareket beklenebilir, beklenmedik bir kriz olmadıkça aşağıda 3.20$ görece sağlam destek sayılabilir 3.70$ ise şimdililik zayıf direnç, 4$ ı geçme beklentisi olanlar için tek söyleyeceğim, ağlam bir hikaye lazım, %100 bedelsiz gibi yada ABD ile ortak işler gibi, basitçe ben uzun süre aselsanın yeni güzel bir hikaye ortaya koymadan 4$ ı geçemeyeceğini düşünüyorum
Sayın junge anahtarı hala hak edemedik mi?
Bir de sayın Aokan1973 gel şuraya bu yazımı alıntıla altına 2 kelam et de ne kadar delikanlısın görelim.
D83 kardeşim nasıl şu gün bize zamanında giydirdiğine değdi mi?
https://www.hisse.net/topluluk/showt...36#post6806436
En son sana şunu yazmışım. Topiğe girmedim çünkü sen gibilerle uğraşmaktan sıkıldım. Yine uzunca süre yazmayı da düşünmüyorum.
maliyetimin 0,72 USD civarında olduğunu cümle alem zaten biliyor. Farzet Cuma günü sattım usd bazında *5.
Bana ne yok siyaset yok şu yok bu yok Ensar vakfı. Benim burada yazı yazmamın tek sebebi yatırımcı dış seslere kulağını tıkasın malına sahip çıkabilsindi..... O da anlayana. Her şey gönlünüzce olsun.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 18:06.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri