Sayın bjg demekki hisse geri alımı amacına ulaşmakta.)) Zaten ben kendi açımdan farklı bir şey beklemiyordum. Yalnız yeni yatırımcılar hisse geri alımı kararını olumlu karşılamış olabilirler ama eski yatırımcılar özellikle bu hissede tecrübeliler..
Bence bu hissede fonlar dahi hepsi(istanbul portfoy, BB) sayın KM için çalışıyorlar. Özellikle son günlerdeki BB tarafından satışlar bugünlerin düşünüldüğü, patron tarafından alınan kozdur. Hisse Geri alımı yatırımcıya şirin gözüken bir karar olsa da aslında yaşanması muhtemel olumsuzluklarda bu baskının daha sert olacağını bize gösteriyor. Bu baskının sayın KM'nın amacına ulaşıncaya kadar kullanılacağını düşünüyorum. Bunun şirketin borsa kotundan çıkarılması için gereken miktara/miktara yakın devam edeceğini düşünüyorum. Bu konuda şöyle bir düşüncem de var. sayın KM bu şirketin iyi halini görmeyecek, ömrü yetmeyecek.(bunu bir temenni olarak kabul edebilirsiniz) Bu yaşanılanlar özellikle küçük yatırımcıların günü birlik yaşadıklerı , fazla sorgulamadıklerı için bazı şeylere geç idrak edebiliyor, Benim açımdan bu zamana kadar yaşadıklarım acı bir deneyim olsa da "buram buram" tecrübe kokuyor ki daha bu alemde edineceğim çok tecrübelerin olduğuna da inanıyorum.
Artık lafı çok uzatmaya gerek yok, kimseyi zan altında bırakacak yorumlar yapmakta istemiyorum. Ama bir o kadar diyebilirim ki bazı arkadaşlar sayın KM'nın menfaati için yazıyor. Ama ben yine de herkes için Allah kalplerinin güzelliklerine göre versin diyorum.. Saygılarımla...
Biz garibanlara yok gösterecek kendilerine dua edeceğimiz üstadlardan bir yol haritası rica etsek.
Sayın Beşiktaşk tutuklanananlar arasında siz yoksunuz umarım. Uzun zaman oldu yorum yapmadınız.
Saygılar.
Yer İmleri