Sayfa 656/674 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666 ... SonSon
Arama sonucu : 5385 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    İki yıldır hep tartışıp duruyoruz burada da dışarda da..

Sayın Mehmet Şimşek neden bakanlığı kabul etti .Etkenler nelerdir.Bugüne kadar neden istifa etmedi ya da görevden alınmadı.Ne kadar daha bakanlık yapacak.İstediği şeyleri yapabildi mi.Ekonomi ile hukukun siyam ikizi kadar birbirine bağlı olduğunu bilmiyor mu?

Bu ve buna benzer sorulara herkes kendince bir cevap verecektir. Bu cevaplar beni hiç bağlamaz..

Yaşadığımız süreçte Mehmet Şimşek benim gözlemlediğim ve üzerine düşündüğüm en önemli aktörlerden biridir ki...

Şu ana kadar yaptığı şey yanlızca ısınma turlarıdır....
    Bence yanlış sorular 2019 RTE yaptığı konuşmada Şimşek için Halbank dolandırmaya çalıştığı iddiası vardı , dolandırıcı olduğunu iddia ettiğin kişiye nasıl ekonomi teslim edildi diye sorulmalı.Kendimce cvp larım var .
    Cumhuriyet Gazetesi Logosu
    Arama...

Cumhuriyet Mobil
    iOS
    Android
    Huawei
    Haberler

Siyaset Haberleri
    Erdoğan’ın Mehmet Şimşek için geçmişte söylediği sözler gündem oldu: 'Bunlar Halk Bank’ı da dolandırmaya çalıştı'
    AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonominin başına getirmeyi planladığı Mehmet Şimşek için daha önce söylediği sözler yeniden gündem oldu. Erdoğan, Şimşek'i Halk Bankası'nı dolandırmakla suçlamıştı.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

pit ve sindo tam anlaşılmayan nokta şu bence.

osmanlı bir gecede yok olmadı... böylesine büyük imp. zamanla eridi..

siz şimdi gelişmelere bakarak neden ekmelettin neden kk neden şu bu dizayndan bahsediyoruz ama işte bu dizaynı anlayabilecek insanlar yok.. farkında olabilecek kişiler yok veya olanlarda işine gelmediği için görmezlikten geliyor

lakin bu yapı artık bir beka sorunu haline geldi.

sen o % 30 luk kesime ne anlarsan anlat.. chp nin başına ben bernankeyi getir. ekonomiyi düzeltmesi için bu kesim yine vermeyecek o kafada deiller..

nasıl osmanlı yıkılması için belli nesillerin geçmesi lazımdı bu yapıda öyle... sen bunu birden bir gecede düzelsin istiyorsun.

zihniyet bir gecede yok olmaz.

yoksa bu ak troller bop planını abd ile birlikte iş birliği yaptığımızı bilmiyorlar mı reyiz kendisi söylemedi mi ?

pkk nın adı değişti pyd oldu.. bizimkiler ne diyor.. pyd öso ile birlikte hükümet kurabilir kıvamında açıklamalar yapıyor. suriyenin kuzeyinde özerk kürt bölgesini kuracaklar.. yani bize bakan tarafda.. güneyine israil yerleşecek. bu kesinleşti artık.

bu tepeden inme başka hiç bir ülkede benzeri bulunmayan başkanlık yapısı ne ididüğü belirsiz hergün gece yarısı kafadan çıkan khk kanunları vs ülkenin beka sorunu haline gelmiş. kıbrıs bile elden giti gidiyo com.. bu % 27-30 luk kesim bunu görmüyormu

izmirde kadın cinayetlerine kurban giden bir kadın öldüğünde ben twitterda oh be cehabeli bir kafir daha öldü diyen trol tweet okudum ben yaw.. gözlerimle gördüm.

sen istersen cahepenin başına peygamberi getir...

kutuplaşmayla besleniyorlar.. böyle bir nesil ürettiler.

bu zihniyet bir gecede yok olmaz. damarlarına işlemiş çünkü.

garan 106 yı gecerse sanki bir tepkimeye girecek gibi ama geçemiyoru.

5. Kaybedilen 2023 seçimlerinden önce nasıl bir ortam vardı.Tüm muhalefet bir araya gelmişti,ortak mutabakata varmıştı,anayasa değişecek parlementer sisteme geçilecekti.Tüm anketler muhalefeti seçimi kazanıyor gösteriyordu.Ne oldu peki? Ama asıl soru şu neden olmadı?

Bunun sebebi şu; toplum hazırdı,muhalefet hazırdı iktidar değişimine fakat perde arkası/ devlet hazır değildi.Orası tam olgunlaşmamıştı bu nedenle iktidar değişmemeliydi. Ve öyle de oldu..

Peki seçimin üzerinden bir yıl geçmeden erken seçim neden konuşulmaya başlandı? Daha seçime 3 yıl süre varken nasıl oluyorda anketlerde toplumun % 60'ı erken seçim istiyor?

Çünkü perde gerisi/ devlet hazır.Hep ne diyoruz siyeset bir perde önünde yapılır bir de siyasetin perde arkası vardır.2023 te siyasetin perde önü hazırdı fakat perde arkası hazır değildi.Şimdi ise perde arkası hazır perde önü hazır hale getirilmeye çalışılıyor.Zaten topluma ve anketlere bakarsak burası da hazır.

Yaşadığımız ve sırada olan şeyler ne? Perde önündeki siyaseti dizayn etme aşaması.O aşama geçilince seçim aşamasına geçeriz.Yine yeniliyorum fikrimi perde arkasında ve perde önünde her anlamda anlaşma/ uzlaşma olmadan erken seçim olmaz.Seçim kararı verildiğinde ülkeyi yönetecek siyasi kadro ve bürokratik kadro belirlenmiş demektir..

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kutuplaşmayla besleniyorlar.. böyle bir nesil ürettiler.

bu zihniyet bir gecede yok olmaz. damarlarına işlemiş çünkü.

bir gecede yok olmazlar ama hergün azalıyorlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bence yanlış sorular 2019 RTE yaptığı konuşmada Şimşek için Halbank dolandırmaya çalıştığı iddiası vardı , dolandırıcı olduğunu iddia ettiğin kişiye nasıl ekonomi teslim edildi diye sorulmalı.Kendimce cvp larım var .
    Cumhuriyet Gazetesi Logosu
    Arama...

Cumhuriyet Mobil
    iOS
    Android
    Huawei
    Haberler

Siyaset Haberleri
    Erdoğan’ın Mehmet Şimşek için geçmişte söylediği sözler gündem oldu: 'Bunlar Halk Bank’ı da dolandırmaya çalıştı'
    AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonominin başına getirmeyi planladığı Mehmet Şimşek için daha önce söylediği sözler yeniden gündem oldu. Erdoğan, Şimşek'i Halk Bankası'nı dolandırmakla suçlamıştı.
    yalovalı soru basit bunu cvp dedik madem bu kadar gizemli yazıyorsun
    FORMASYON AVCISI 53

8. Topikte cvplasın iş yeriniz var dolandırıcı olduğunu düşündüğünüz biri var işten çıkardınız aynı adamı yeniden işe alırmısınız .
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 656/674 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •