Sayfa 619/624 İlkİlk ... 119519569609617618619620621 ... SonSon
Arama sonucu : 4991 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. SPK şu arena tahtasındaki işlemleri bi incelese acaba 3-5 kişiyi gözaltına aldırırmı ki? Bugün bu hissenin minimum 70 TL seviyelerinde olması gerekirdi.... Buradan, sıcacık ekran başından, bu tabloda emeği geçenlere sesleniyorum. Belki okursunuz burayı.. Nezarethane soğuk ve karanlık. Ordan cezaevi çok daha beter soğukkk...
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

2. Omar Musa 16 milyonluk hissedar ikende durum farklı değildi.
    Ama büyük yükselişler yapmıştı.
    Bakalım %5 sınırını aşan bir sermayedar olmadan ne olacak.İzleyip göreceğiz.

3.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Omar Musa 16 milyonluk hissedar ikende durum farklı değildi.
    Ama büyük yükselişler yapmıştı.
    Bakalım %5 sınırını aşan bir sermayedar olmadan ne olacak.İzleyip göreceğiz.
    kuşlu sitede OMAR MUSAnın hisselerini hatrı sayılır bir yatırımcının aldığını söylüyolardı.
    daha sonra bu yorumlar silindi

4.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    SPK şu arena tahtasındaki işlemleri bi incelese acaba 3-5 kişiyi gözaltına aldırırmı ki? Bugün bu hissenin minimum 70 TL seviyelerinde olması gerekirdi.... Buradan, sıcacık ekran başından, bu tabloda emeği geçenlere sesleniyorum. Belki okursunuz burayı.. Nezarethane soğuk ve karanlık. Ordan cezaevi çok daha beter soğukkk...
    Ne gibi bir usulsüz işlem olduğunu düşünüyorsunuz?

5. Bilanço bugünde gelmez ise,genel kurula katılacak arkadaşlar lütfen bunun sebebi ile ilgili soru sorabilirler mi?
    Yatırımcıyı gözetmek adına.

6. Genel kurul öncesi bilançonun açıklanması daha mantıklı değilmi?Ben mi yanlış düşünüyorum?

7.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Genel kurul öncesi bilançonun açıklanması daha mantıklı değilmi?Ben mi yanlış düşünüyorum?

Normal şartlarda gelecek olan bilançonun genel kurul ile alakası yok. O yüzden gelmesi yada gelmemesine mantık yönünden bakamayız.

Bu genel kurul 1 Ocak 2024 - 31 Aralık arası faaliyetler ile ilgili. Gelecek olan bilanço ise Ocak-mart 2025 arası faaliyetler ile ilgili.

Ama şirketin geçmiş yıllar teamüllerine bakarsak ilk çeyrek bilançolarını hep Mayıs ayının ilk 10 günü yollamış ki zaten genelde 10 mayıs hep son tarih olur ilk çeyrek bilançoları için. Yani son tarihe 4-5 gün kala yollardı hep ama şu ana kadar yollamadı.

Ben genel kurul öncesi yollar diye düşündüm ama belki de Cuma akşamına kadar herhangibir gün yollayabilir.

Yada Atansunun dediği gibi , mali yıl değişikliğini bahane edip bunu yıllık bilanço kabul edip SPK'dan ek süre ister ve 10 Hazirana kadar bir yerde yollar. Bunlarda Bizans oyunu bitmiyor maalesef.

Gelecek olan bilanço tarihin en iyi bilançosu olacak ama bunu bile kullanıyor şirket.

Bakalım belki de bu akşam gelir. Ne zaman gelirse gelsin bilançonun içi ile çok oynayamazlar. Mızrak çuvala sığmıyor ama bizans oyunları da bitmiyor.

8. Çok Sağolun Emirhan Bey Üstadım
    O zaman inşallah bizans oyunlarına karşı bir Akıncı birliği harekete geçer diyelim :)

Sayfa 619/624 İlkİlk ... 119519569609617618619620621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •