Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Hazımsızlık ve yazdıklarımı üst üste koyup okumayı beceremeyenlerden.
Birde algı peşinde koşup burada öyle bir hava yaratma derdinde beni bilenler bilir bedri bilmeyenlerede bunun gibi arkamdan havlatarak eğitirim yoksa kimseyle işim yok gelir öngörümü paylaşır geçerim.
bol kazançlar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
https://www.sozcu.com.tr/avrupa-tero...-gordu-p173087
Avrupa terör örgütü PKK'nın kararını böyle gördü
PKK’nın silah bırakma yönündeki kararı Avrupa medyasında da anında yer buldu. Bayerische Rundfunk,"Erdoğan’ın yeniden adaylığı için bu adım atıldı" derken, Alman devlet televizyonu, "Erdoğan, Öcalan’a yanaştı" ifadesini kullandı. Die Welt gazetesi ise, "Bu teslimiyet sadece görüntüde" dedi
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Muhbir
@ajans_muhbir
·
8sn
Uğur Dündar: "'Kürt Soykırımı'ndan söz eden PKK fesih açıklaması, 'Terörsüz Türkiye' hedefinin çok ötesinde ağır ve kabul edilemez ifadeler içermektedir.
Bunlar Sevr özlemiyle kaleme alınmış, reddedilmesi gereken dayatmalardır."
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri