Sayfa 2202/2207 İlkİlk ... 1202170221022152219222002201220222032204 ... SonSon
Arama sonucu : 17654 madde; 17,609 - 17,616 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. @erefefik

2. https://x.com/DNgercegi/status/1921638452556100095

DünyanınGercegi
    @DNgercegi
    Hocamızın saçlarının sırrı şimdi anlaşıldı.
    Linkte video var. Kesin doğru değildir.
    @erefefik

3. Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    Dolar bugün 43 liranın altına düştü. Altın’da da fiyatta gerileme sözkonusu. Türkiye sürprizler ülkesi.
    ))))))))))))) Ah ehtiyarlık ah... Karıştırıyor cancağızım...
    @erefefik

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Atılgan Bayar
    @bayar_atilgan
    Tahminim şudur:

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa ‘Dul Kadının Çocukları’na karşı bir soruşturma yürütülecek.
    https://x.com/ucankustvhaber/status/1921933829591150731

UcanKus
    @ucankustvhaber
    TAMAR TANRIYAR’DAN
    MEDYA BOMBASI!

İMAMOĞLU, SHOW TV
    VE HABERTÜRK’Ü SATIN
    ALIYOR! TABİ Kİ, YİNE
    BAŞKASININ ÜSTÜNDEN!

YAKLAŞIK 450 MİLYON DOLARLIK MEDYA ALIMI!..
    EKREM İMAMOĞLU’NDAN BÜYÜK MEDYA OPERASYONU!
    DAHA DÜN GECE “ARKADAKİ BÜYÜK GÜC”Ü ANLATMIŞTIM!.. MASONLARI!..
    ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ; “SHOW TV İLE HABERTÜRK ZATEN SATILDI. CAN HOLDİNG ALDI”… DOĞRU AMA ŞİMDİ TEKRAR EL DEĞİŞTİRİYOR!
    İMAMOĞLU, (YİNE GÜYA AK PARTİLİLER’İN SAHİBİ OLDUĞU OTELLERE GİTTİĞİ GİBİ)YİNE AK PARTİLİ GÖRÜNEN AMA ESASINDA KENDİSİNE BAĞLI BİR İŞ İNSANINI ÖNDE GÖSTEREREK SHOW TV VE HABERTÜRK’Ü SATIN ALIYOR.
    HATTA BİR DE YABANCI BİR FON ORTAYA KOYULACAK. CAN HOLDİNG ÜZERİNDE DE KÜÇÜCÜK BİR HİSSE BIRAKILACAK VE…
    HAYDİ BAKALIM, BUYRUN MEDYA SAVAŞLARINA…
    BEN TAMAR TANRIYAR OLARAK,
    “EKREM İMAMOĞLU’NUN BAŞTAN BERİ NE MAL OLDUĞUNU BİLİYORDUM. AMA KARŞIMIZDA HEP KÜÇÜK MECRALAR VARDI. ŞİMDİ İSE İMAMOĞLU BİZE KARŞI SHOW TV VE HABERTÜRK’LE YÜRÜYECEK!.. BEN ŞAHSEN SEVİNDİM. EN AZINDAN ARTIK KÜÇÜK MECRALARLA DEĞİL, BÜYÜK MECRALARLA SAVAŞACAĞIZ”
    “HEDEFLERİ ÖNCE GENÇLİĞİ AYAKLANDIRMAK AMA BU MECRALAR DA GENÇLERİN PEK TAKİP ETTİĞİ MECRALAR DEĞİL…”
    “BU ARADA DÜN ANLATTIĞIM ‘MASON GÜCÜ’NÜN DE HAFİFE ALINMAMASI GEREKTİĞİNİ UMARIM ARTIK HERKES ANLAMIŞTIR. VE BAKIYORUM DA, HALA BU ÇOK ÖNEMLİ HABERİMİN ÜSTÜNE GİDİP, DAHA DA DERİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞAN MECRA SAYISI ÇOK AZ… OLAYI TAM KAVRAYAMAYAN MAALESEF ÇOK FAZLA!..”
    SİZİN YORUMUNUZ NEDİR?..
    ''Dul kadının çocukları'' demek ki buymuş...Linkte video var.
    @erefefik

5. #SONDAKİKA | Yeni seçilen Papa 14. Leo, İznik'e gelmek için seyahate hazırlandığını açıkladı.
    Ayvayı yedik gibi...
    @erefefik

6. Hailo Berto
    @hailo_berto
    ·
    7s
    Kurd milleti artik bagimsizlik yolunda yeni bir orgut ile devam etmelidir. Sizce hangisi?
    Evet! Biji Kurdistan!
    %87,6
    Hayir, gerek yok
    %2,7
    TR'de demokrasi yeterli
    %9,7
    @erefefik

7. Başkan Trump: İstanbul'daki Rusya-Ukrayna görüşmelerinin faydalı olacağını düşünürsem oraya uçabilirim.

Bir sen eksiktin...Zelenski'yle beraber koko çekersiniz.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; Dün saat: 21:34.
    @erefefik

8. https://www.bbc.com/turkce/articles/cvg9xdkz011o

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Mike Waltz, Mart ayında Yemen'e saldırı yazışmalarının sızması skandalından yaklaşık bir buçuk ay sonra görevinden alındı.

Olay ABD tarihindeki en ciddi güvenlik açıklarından biri olarak görülüyordu.

BBC'nin ABD'deki yayın ortağı CBS News, Waltz'ın Signal skandalının da aralarında olduğu bir dizi nedenle görevden alındığını farklı kaynaklara doğrulattı.

Başkan Donald Trump, Waltz'u ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) temsilcisi olarak aday göstereceğini açıkladı.

Waltz'ın görevden alınması sürecini başlatan haber 24 Mart'ta, "Trump yönetimi savaş planlarını bana yanlışlıkla mesaj olarak gönderdi" başlığı ile yayımlandı.
    Açıklamalar masal. Bu dürzü, Şeytanyahu ile birlikte İran'a saldırı planları yapıyormuş. Trump Reis defterini dürüvemiş.
    @erefefik

Sayfa 2202/2207 İlkİlk ... 1202170221022152219222002201220222032204 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •