Sayfa 657/659 İlkİlk ... 157557607647655656657658659 SonSon
Arama sonucu : 5269 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Bakmadım ikinci çeyrek bilançolar bu borç artışları ile nasıl başa çıkacaklar ??

Arena yönetim genel kurul öncesi bilançoyu yollasa taban hisse ile genel kurul nasıl olurdu

2.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    Bakmadım ikinci çeyrek bilançolar bu borç artışları ile nasıl başa çıkacaklar ??

Arena yönetim genel kurul öncesi bilançoyu yollasa taban hisse ile genel kurul nasıl olurdu
    Bir bakıp bizide bilgilendirirseniz sevinirim.

Bakın hemfikiriz bir konuda,genel kurul öncesi açıklansa farklı olurdu,ve insanlar efk nın sebebini yüz yüze muhattap bularak sorabilirdi.
    Siz efk beğenmediğiniz için sattığınızı belirtmiştiniz.

İlerleyen günlerde ABD den bizim piyasalara yüklü para girişi olacağı yönünde söylentiler dolanıyor. Borsada yeniden yabancı payının artacağı konuşuluyor. Bu durum gercekleşirse ARENA nasıl etkilenir. Pastadan payını alabilir mi sizce? Geçmişte yabancı bu tahtaya ilgi gösterdi mi?
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

4. Muhtemelen elinde 200-300-500 bin lot gibi mali olan, illalah etmis ve satmaya niyetli 6-8-10 yatirimci var, tahtaci sabah acilista yokladi, mali boca edeceklerini anlayinca cekti alislari, onlar satmaya calistikca asagi basti tahtayi, bence onumuzdeki birkac gun onlarin satmaya ne kadar istekli olduklari belirleyecek tahtayi, satacaksaniz yagma yok benim istedigim fiyata vereceksiniz diyor tahtaci, o fiyatlar da buralar degil gibi gorunuyor.

5.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Bir bakıp bizide bilgilendirirseniz sevinirim.

Bakın hemfikiriz bir konuda,genel kurul öncesi açıklansa farklı olurdu,ve insanlar efk nın sebebini yüz yüze muhattap bularak sorabilirdi.
    Siz efk beğenmediğiniz için sattığınızı belirtmiştiniz.
    Efk + 6 madde ticari borçlarda alacakların 1.3 milyar TL vadesi geçmiş olması + Net borç 4,1 milyar TL yükselmesi ..

Efk konusu Arena ya özel değil bir çok şirket te bu sıkıntı var …

1 hafta önce Mehmet Şimşek borsa riskli dedikten sonra sektörel bakmanın anlamı yok…

Temkinli olmakta fayda var iyi geceler…

6.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    Efk + 6 madde ticari borçlarda alacakların 1.3 milyar TL vadesi geçmiş olması + Net borç 4,1 milyar TL yükselmesi ..

Efk konusu Arena ya özel değil bir çok şirket te bu sıkıntı var …

1 hafta önce Mehmet Şimşek borsa riskli dedikten sonra sektörel bakmanın anlamı yok…

Temkinli olmakta fayda var iyi geceler…
    Bende bir an için bizleri düşündüğünüzü sanmıştım,sektörel bakıp bizi bilgilendirirsiniz diye umut etmiştim.Neyse sağlık olsun.

7. 1 hafta önce riskli denmiş,1 hafta sonra uygulamışsınız.Bu da bir tercih.İyi Geceler.

8.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Dönüp dolaşıp 1 lot Arena=1 Usd denklemine getiriyorlar.
    Aylık kapanıştan umutluyum ama.Bakalım ibre tersine dönecek mi.
    Bu benim sloganım idi ama ozaman 1 2 küsürlarda falan kullanmıştım:)

Sayfa 657/659 İlkİlk ... 157557607647655656657658659 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •