Sayfa 608/609 İlkİlk ... 108508558598606607608609 SonSon
Arama sonucu : 4867 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Abuk sabuk yazmayın,adama evet oyunu verdi salak aptallar,oda hile hurda seçimimi kazandı,bide dalgasını geçti atı alan üsküdarı geçti diye,önünde en büyük engel CHP,devamlı onun üstüne hücum ediyor ele geçirdiği yargıylan,geberene kadar bu devam edecek...
    somali veya tanzanyada %20 alamayacak bir anayasa değişikliği teklifi bizde %52 ile geçti, düşünün bu adamlardan bile ne kadar gerideyiz..

2. SNL'da trump'la iyi tashak geçmişler aynı uçaktan biz de aldık, bu espirilerin %10'nu yapabilirler mi bizde acaba..?

https://www.youtube.com/watch?v=DK83...urdayNightLive

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kısaca arkadas imamoglunu beğenmiyor ona oy vermeyeceğim diyor.demek ki oyuna onem veren biri olduğuna göre oy kullanır diye düşünürsek rte daha iyi diye dusunuyor .o zaman akp ye gavura vurur gibi oy versin.alisik olduğumuz bir durum,şaşmaya gerek yok.ben artik sıkıldım,AKP veya reis söyle böyle ama muhalefette maalesef ne yapalım falan filan.gerek yok lafı uzatmaya her halk hak ettiği şekilde yönetilir,bu AKP bizim halka gayet uygun bir parti ,bizim halkı bunlar yönetsin.tek sıkıntı olayın içinde bizim de olmamız,bak işte o kısmı biraz can sıkıcı ama maalesef yapacak bir şey yok,elimizdeki mal bu.pozisyon temiz maça devam.
    Sek sıkıntı olayin içinde bizim de olmamiz degil maalesef. Ülke çöküyor dağılıyor ve hepimiz altında kalıyoruz..

Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Sayın Güneysu evet hükümetin birçok şeyi yanlış olabilir ama gerçekleride görmek lazım benim eve 300 TL elektrik 250 TL doğalgaz 600 TL su faturasıgeldi şurda birkaç sene evvel yani Ekrem İmamoğlu dan evvel su elektrik doğalgaz faturasının yarısından daha az gelirdi doğal gazı üç yıl bedava versin derken suyun astronomik artışınıda görüp yazmak daha doğru olur ha bu arada geçtiğimiz belediye seçimlerinde ful Ekrem İmamoğlu da oy vermiş biriyim ama birdahaki seçimde malesef oy yok ben halkım zannetmesinlerki belediyenin veya hükümetin yaptıklarını takip etmiyorum çok sıkı takip ediyorum ve hangisi olursa olsun halkın menfaatini gözetmeyen yönetime seçimlerde kırmızı kartı veririm hiçbiri babamın oğlu değil
    Su parqsının %90 ı elektrik ve işçiliktir. Suyun bşr maliyeti yoktur. Elektrikle çalışan su pompalarının elektriği normalmelektriğin 3 katı fiyata gelir çünkü buralar iş yeri sayılır.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Hükümet yirmi yıl dış güçler diye diye anamızı ağlattı şimdide yirmi yıl imamoğlunumu dinleyelim bak halkım ben ucuz su verecem amma hükümet önümü kesiyor bende halka su zammını yüklüyorum kusura bakmayın faslınımı dinleyelim Tayyip Erdoğan ne diyor İstanbul'u alan Türkiye'yi alır yav İstanbul'u almışsın kafayı kullan sivrilme halka önce hizmet et daha kırkın çıkmadan sivrilirsen önünde hizmetinde keserler metrobüs otobüslerde durmadan kaza yangın çıkıyor abicim Allah için akp zamanında hiç rastlamadım desem yalan olmaz abicim biraz dikkat edin işinize biraz eğilin kötü resim vermeyin kusura bakmayın kimse halkı kandıramaz halka dürüst samimi candan özverili hizmet edersen kimse cumhurbaşkanlığına ulaşmada önüne engel olamaz
    Ha pardon bi an seni akp li sandım
    Parddon pardon
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hadi bunu da açıklasınlar. 69 diyor. 70 demiyor 68 demiyor. Tuhaf rakamlar.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Benim de dikkatimi cekmisti.
    Resmen 69 diyor.
    Bizler icin supriz bir rakam degil.
    Ateistler saskin tabi.
    Bazı inançsız ateistler 31 ve 69 un ilahi gücüne karşı
    geliyorlar.
    Cayır cayır yanacaklar
    bir halt olacağı yok.

7. benim eve 300 TL elektrik 250 TL doğalgaz 600 TL su faturası geldi

Doğalgaz ve elektriği az kullandıysan musluğu açık bırakmışsın demekki, su kullanman için ya banyo yapman lazım ya da bulaşık/çamaşır makinesi çalıştırmak gerekir, bunlarda doğalgazık/cereyan ister.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    benim eve 300 TL elektrik 250 TL doğalgaz 600 TL su faturası geldi

Doğalgaz ve elektriği az kullandıysan musluğu açık bırakmışsın demekki, su kullanman için ya banyo yapman lazım ya da bulaşık/çamaşır makinesi çalıştırmak gerekir, bunlarda doğalgazık/cereyan ister.
    Bizim apartmanda nisan ayında daire başı 1.200 tl doğalgaz geldi
    Bana 500 tl elektrik 480 tl su geldi.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 608/609 İlkİlk ... 108508558598606607608609 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •