Sayfa 611/612 İlkİlk ... 111511561601609610611612 SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. 1 acre 4.5 dönüm.

160 acre 720 dönüm yani 720.000 m2.

40.100 cad..

28.000 usd.

https://www.recreationland.net/listings/

2. Ulan adam 6 ay evvel başkan, yazında 2. kez başkan adayıydı herif gidiyor haberleri yok, sözde Dünyada sağlığı en iyi takip edilen, hastalık zaafiyeti belli olmasın diye b.ku idrarı toplanıp imha edilen kişi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bu gaz faturasını yalıtımsız büyük bir müstakil ev için mi ödüyorsunuz?
    Müteahhşt evi nasıl olur muhtemelen apartmanda dubleks 6+1olabilir. Lebi derya deniz manzaralı heryeri cam ve sağlam ayaz yiyor
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Sayın Güneysu evet hükümetin birçok şeyi yanlış olabilir ama gerçekleride görmek lazım benim eve 300 TL elektrik 250 TL doğalgaz 600 TL su faturasıgeldi şurda birkaç sene evvel yani Ekrem İmamoğlu dan evvel su elektrik doğalgaz faturasının yarısından daha az gelirdi doğal gazı üç yıl bedava versin derken suyun astronomik artışınıda görüp yazmak daha doğru olur ha bu arada geçtiğimiz belediye seçimlerinde ful Ekrem İmamoğlu da oy vermiş biriyim ama birdahaki seçimde malesef oy yok ben halkım zannetmesinlerki belediyenin veya hükümetin yaptıklarını takip etmiyorum çok sıkı takip ediyorum ve hangisi olursa olsun halkın menfaatini gözetmeyen yönetime seçimlerde kırmızı kartı veririm hiçbiri babamın oğlu değil

İş yeri değil,konut.(ısınma dahil)
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

5. Köy-Mahalle yasası tekrar değişecek...Köy statüsüne girerse bizim mahalle elektrik fiyatları düşer, sanıyorum.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

6.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    bedava yaşıyorsun, torpillisin galiba

su 850
    elektrik 1120
    doğalgaz 3200
    geldi
    Rakamlara göre Selim abinin tüm uzuvları çalışıyor ya da öyle zannedilsin diye suyu açık bırakıyor. Muhtemelen Selim abinin evde 8-10 kişi yaşıyor yoksa iki kişi ile bu fatura gelmez.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Rakamlara göre Selim abinin tüm uzuvları çalışıyor ya da öyle zannedilsin diye suyu açık bırakıyor. Muhtemelen Selim abinin evde 8-10 kişi yaşıyor yoksa iki kişi ile bu fatura gelmez.
    4 Kişi Selim, yengem, Yavuz ve Beyza.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Zenginlerin çocuklarını yolladığı okullar

https://www.tiktok.com/t/ZP86nC7fR/

Sayfa 611/612 İlkİlk ... 111511561601609610611612 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz