Sayfa 10/12 ÝlkÝlk ... 89101112 SonSon
Arama sonucu : 92 madde; 73 - 80 arasý.

Konu: CGCAM Çaðdaþ Cam

29.82 güzel destek
    Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. Þirketimizin baðlý ortaklýðý Smart Güneþ Enerji Ekipmanlarý Pazarlama A.Þ. ile Aksa Enerji Üretim A.Þ.’nin %100 baðlý ortaklýðý Aksa Yenilenebilir Enerji Üretim A.Þ arasýnda 40.5 MWe kurulu güce sahip olacak Gaziantep Pamuk Depolamalý GES projesi için Güneþ Paneli Üretimi ve Tedariði Sözleþmesi imzalanmýþtýr.

Söz konusu projede, Þirketimizin Aliaða Entegre Üretim Tesisi'nde üretimi yapýlan yerli güneþ hücreleri kullanýlarak üretilecek olan yerli güneþ panelleri kullanýlacaktýr.

SMRTG

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1440275
    Sektör halen canlý ancak hissede bir numara yok...
    Son düzenleme : Hissedarxd; 28-05-2025 saat: 12:03. Sebep: Link eklendi

3.  Alýntý Originally Posted by esozcan Yazýyý Oku
    29.82 güzel destek
    Gidiyorlar zaten cansýz piyasaya bir nebze hareket getiren spekülatörlere operasyon yapýyorlar...Haliyle hem endeksi hem de diðer hisseleri de etkiliyor bu tür haberler...Destek direnç diye bir þey kalmadý maalesef sayýn üstadým...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

8.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    "Smart Güneþ Enerji Ekipmanlarý Pazarlama A.Þ. ve yurt içinde faaliyet gösteren kurumsal bir müþterisi arasýnda, toplam 33,3 milyon ABD Dolarý tutarýnda yerli güneþ hücresinden üretilecek Yerli Güneþ Paneli Satýþ Sözleþmesi imzalanmýþtýr. Sözleþmeye iliþkin avans tahsil edilmiþtir. Satýþa konu olan Güneþ panelleri Þirketimiz tarafýndan Aliaða Entegre Üretim Tesisi’nde üretimi yapýlan yerli güneþ hücreleri kullanýlarak üretilecektir."

Yeni iþ haberlerinde açýklamalar bahsettiðimiz yönde yani tamamen yerli ve milli...Panel camlarýný da el mecbur CGCAM'dan alacaklar çünkü öyle...
    Þirketimiz, Smart Güneþ Enerjisi Teknolojileri Araþtýrma Geliþtirme Üretim Sanayi ve Ticaret A.Þ. þirketinden 30.04.2025 tarihinde kamuya duyurulan sipariþe ek olarak, 74.480.297 TL tutarýnda solar cam sipariþi almýþtýr. Böylece toplamda alýnan solar cam sipariþ tutarý, 124.938.460 TL'ye ulaþmýþtýr.

Teslimatýn, Eylül sonuna kadar tamamlanmasý planlanmaktadýr.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1442957
    Ýþte böyle...

Sýrada Kalyon haberi var...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

Sayfa 10/12 ÝlkÝlk ... 89101112 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •