Sayfa 320/321 İlkİlk ... 220270310318319320321 SonSon
Arama sonucu : 2564 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

1. Th, benim hatırladığım 1,2 milyar tl parayı bedelli için bloke etti. Yurtdışından ne kadar geldiğini beyan etmediler.

2. Th uğur getirdi hisseye.

3. Rüchan için son gün, güne güzel başladı, umarım dönüş olur.

4. Bugün 1,77 den alarak orta vade yatırımcı oldum. Lakin kısa vadede %15-20 verirse satar geçerim tabiatım kurusun duramıyorum kısa vade kar görünce
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

5. 2 aydır dardanel yazıyorum. Kehanetin tutması için yarın tavan açmalı. Rüchan işi bugün bitecek

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    2 aydır dardanel yazıyorum. Kehanetin tutması için yarın tavan açmalı. Rüchan işi bugün bitecek
    ben orta ve uzun vadeli düşünüyorum.

borçlarını ödeyince karlılığa ulaşacak. ondan sonra gerçek olması gereken seviyelere gider diye düşünüyorum
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    ben orta ve uzun vadeli düşünüyorum.

borçlarını ödeyince karlılığa ulaşacak. ondan sonra gerçek olması gereken seviyelere gider diye düşünüyorum
    Sizin yazdığınız dönemlerde bende 14 bin lot Migros vardı, çok düşükten çıkardım ama siz devam ettiniz. Dardanel de siz oldukça bende olurum, perakendeyi gıdayı pazarı iyi takip ediyorsunuz. Sağolun.

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Sizin yazdığınız dönemlerde bende 14 bin lot Migros vardı, çok düşükten çıkardım ama siz devam ettiniz. Dardanel de siz oldukça bende olurum, perakendeyi gıdayı pazarı iyi takip ediyorsunuz. Sağolun.
    ooo ben 7 liradan bile aldım Migros...

sektörü yakından takip ediyorum. özellikle yatırım yaptığım şirketleri patronları kadar iyi takip ederim.

mesela Migros dün Bayburt tokilerin olduğu mahalleye m migros açtı
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

Sayfa 320/321 İlkİlk ... 220270310318319320321 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •