Sayfa 985/999 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 7992 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Trupm AB ye mükemmel koydu, maden anlaşma larıyla, şimdi ne diyor? Banane sizin savaşınızdan AB çükü tuttu,putin Le anlaşmışlar Trump, AB öyle bir ketenpeleye getirdiki, şimdi Roma'dan medet umuyor lar,
    Trump ın beline kuvvet, vursun alayına amyum
    Alayı kokoinman,uçak ta alem yapmayı biliyorlar,
    İsraile boşuna, durup dururken ses çılarmalarının sebebi var, heleki en çok hanğisinin çıkıyorsa, ona koymuştur Trump

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Achtung! Trump spielt mit seinem Zoll-Fetisch. Wieder!

Trump macht eine 50%-Zollansage in Richtung EU. Ab 1. Juni! Und er fordert

Crash tüm hızıyla otobanda.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!

Yorum:yapay zekadan

Bu açıklama ve tehditler, ticaret savaşlarının yeniden alevlenebileceğine işaret ediyor. Trump, geçmişte de agresif ticaret politikaları izlemiş ve özellikle Avrupa Birliği ile Çin’e karşı yüksek gümrük vergileri uygulamıştı. Bu tür açıklamalar genellikle şu sonuçlara yol açabilir:

Piyasalar Üzerinde Baskı: Gümrük vergisi tehditleri, özellikle otomotiv ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren AB şirketlerinin hisselerinde baskı yaratabilir. ABD'de ithalata bağımlı sektörlerde de maliyet baskısı artar.

AB-ABD Ticari İlişkileri Gerilebilir: Karşılıklı misilleme tehditleri ve diplomatik gerginlikler, ticaret hacmini olumsuz etkileyebilir.

Enflasyonist Etki: Gümrük vergileri ithalat maliyetlerini artırır, bu da tüketici fiyatlarına yansıyabilir.

Trump’ın Seçim Stratejisi: Bu tür agresif ticaret açıklamaları, yaklaşan seçim sürecinde Trump’ın tabanına mesaj niteliğinde olabilir. "Amerikan sanayisini koruyorum" mesajı veriyor.

Sonuç olarak: Eğer bu tehdit hayata geçerse, hem küresel ticaret hem de borsalar için olumsuz bir gelişme olur. Özellikle Avrupa merkezli şirketler bu durumdan ciddi şekilde etkilenebilir.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Bence AB, yalamaya başlamıştır

4. Ben aday olmıcam, kim inanır, kadir inanır

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ben aday olmıcam, kim inanır, kadir inanır
    aday olmayacam demedi ki ?

öyle bir derdim yok dedi..

yani benden başka aday olma ihtimalı zaten yok demek istiyoru bence.

6. bayrama kadar 12.000 gelir mi?
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

7. Yunan lı komşumuz, ineklerin sidiği nden içip,hint li pislikleri egeye çagırmışlar, ulan herkesin altına yatan helenaya, alper çük
    Acem lerde boş durmamış, onlarda hayvanın daş,klarını hemen yalamaya başlamışlar,
    Gelin Ermeni döllerine yardım edin, Zengeru koridoru, sizinde *****za saplar sonra hintli dostum demiş.
    Bu sefer Azeriler bırakmadan bizimkiler zkbilir
    Ansızın paşnyani

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    şaka bir yana borsa bugün buradan toparlar mı.....az da olsa artı kapatır mı....
    16.30 ABD açılışına bağlı ben geçen haftadan beri aşağı bekliyorum hem global hem bizim borsayı kendi teknik gerekçelerimden dolayı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 985/999 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •