Sayfa 43/137 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon
Arama sonucu : 1095 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vestl 91 tl den 37 tl ye düşmüş
    Bu satış pek hayra alamet değil gibi duruyor.
    Nohut abi buraya geldiğinde 1 bilanco analizi yabsan, şirkette neler oluyu, kaada bu kadar neden basıyorlar
    Ben,bir şirketin bilançosunda, ilişkili taraflardan diğer alacaklar rakamı yüksekse, O şirketten uzak dururum.!
    50 milyar tl.nin akıbeti belirsiz....
    Geleceğe yönelik analizim de bu sayfada.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1#post7037943
    YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

2. Geçmiş zaman hisselerinden Feniş Alüminyum da benzer bilançolar gönderiyordu.(bu benzer olacak demek değildir....amma?)
    Feniş Alüminyum Bilançosunda diğer alacaklar (ilişkili taraflar ticari alacaklar) kaleminde öz sermayesinin 2 katı alacağı vardı,sonra bu para puffff...oldu!

YTD
    Son düzenleme : nohut; 27-05-2025 saat: 21:31.

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Ben,bir şirketin bilançosunda, ilişkili taraflardan diğer alacaklar rakamı yüksekse, O şirketten uzak dururum.!
    50 milyar tl.nin akıbeti belirsiz....
    Geleceğe yönelik analizim de bu sayfada.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1#post7037943
    YTD
    çok uzun yıllar önce zoren yatırımı yapıp bu anz nin akıl almaz yatırım yapma sevdasını yaşayarak bir daha bu adamın hissedarı olmam demiştim. o dönemlerde vestel yatırımcısı da kan ağlıyordu.çok uzun vadeli grafiği açan bakan dediğim dönemi görür.ingilterede anti damping davası olmuştu. bugün vestelin düştüğü durum yine benzer akıl almaz büyüme iştahı.
    türk sanayicisi aslında parayı vergi indirimleri ve finansal gelirlerden yazar.özellikle düşük faizli kredi temel motorudur. o krediyi alıp hesapsızca yatırım yapar sonra yatırım ile kredi limitini arttırınca tekrar kredi çeker, büyür, bu arada vergi vermez vs vs
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bugün babamın sağlık durumuyla ilgili tüm günümü neredeyse hastanede geçirdim. ekran başına saat 17 gibi gelebildim. sabah ekran başında olsam long pozisyonumu kapatırdım. bu durumda elde patlamış oldu gibi.
    geçmiş olsun Allah şifa versin dostum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    geçmiş olsun Allah şifa versin dostum
    allah razı olsun kardeşim
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Etkili Haber
    @etkiliihhaberr
    ·
    11s
    Abdulkadir Selvi:

“CHP hâlâ birinci parti ama CHP’nin oylarındaki yükseliş durdu.

Özel mi Yavaş mı cumhurbaşkanı adayı olacak?â€

ettiği tasaya bak selvi sizin adayınız kim
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    çok uzun yıllar önce zoren yatırımı yapıp bu anz nin akıl almaz yatırım yapma sevdasını yaşayarak bir daha bu adamın hissedarı olmam demiştim. o dönemlerde vestel yatırımcısı da kan ağlıyordu.çok uzun vadeli grafiği açan bakan dediğim dönemi görür.ingilterede anti damping davası olmuştu. bugün vestelin düştüğü durum yine benzer akıl almaz büyüme iştahı.
    türk sanayicisi aslında parayı vergi indirimleri ve finansal gelirlerden yazar.özellikle düşük faizli kredi temel motorudur. o krediyi alıp hesapsızca yatırım yapar sonra yatırım ile kredi limitini arttırınca tekrar kredi çeker, büyür, bu arada vergi vermez vs vs

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Geçmiş zaman hisselerinden Feniş Alüminyum da benzer bilançolar gönderiyordu.(bu benzer olacak demek değildir....amma?)
    Bilançosunda diğer alacaklar kaleminde öz sermayesinin %25 i vardı,sonra bu para puffff...oldu!

YTD
    Nohut abi bilerek mahsus yapıyorsunuz varya tam bam telime basıyorsunuz,İki gözüm abi çok çakalsın çoook feniş alüminyum tahtası kapanmadan bende az bişii vardı, ucuz diye aldıydım.
    Mertabim mi söyledi çabuk itiraf et
    40 yıllık takta nerden aklına geldi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 43/137 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •