Sayfa 50/101 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon
Arama sonucu : 802 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Viop LXV

1. şimdi diyorki o zat, efendim ereğli yi şimdi kursan şuanki borsadaki ederinin en az 2 katı kadar para verirsin..
    şunu soracaksın o zaman; kim kurar yeniden bu ortamda ereğli yi..
    çiftçinin durumu gibi oluyor bu..karpuz üreten diyorki, toplatsam işçi ve nakliye parası var, zarara gireceğime karpuzu tarlada sürüp davarlara yem etmek daha mantıklı..hah bizde mantık arıyoruz şuan..
    şuan borsa diye bişey yok bana göre..
    ne zaman güven olur, o zaman borsa gelir..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bir defa şüle bir gerçek var..farzedelim borsa 5500 e geldi ve İmamoğlu hala içerde ve çıkartılmaya niyet yok ve durum daha ciddi hal aldı..vallahi bu durumu sezeyim yine almam borsadan 1 lot..
    ben demek, yabancı yerli demek..güven açısından yani..nasıl çıkartacaksın borsayı..
    senin kafan buna basıyor mu..yook banane diyor, kafa buz gibi..
    sen ülkenin nereye evrildiğinin farkına varmıyorsun daha..bu sisteme kim para sokar..
    önce bunun şuuruna varın..yabancı bunu görmüş yıllar yıllar önce ve tin tin kaçtılar..
    o zaman borsa nasıl çıktı buraralara değil mi..
    cevap; bizimkiler yeni uyandı..uayanana kadar dedik ya 5 yılda mega vurgunu yaptılar diye..
    karaduman msj limitin doldu 5500 diye bir rakam yok SAVAŞ hariç hadi bahçeye akaşam seans sonu gel taşımızın üzerine konuşma
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. 5500 nedir ya? dolarda hafiften artıyor. 5500 demek tüm şirketler batık seviyesinde fiyatlanıyor demek olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    karaduman msj limitin doldu 5500 diye bir rakam yok SAVAŞ hariç hadi bahçeye akaşam seans sonu gel taşımızın üzerine konuşma
    Geliyor gidiyor aynı şeyleri defalarca yazıyor. Vobda endekis düşerken de para kazanabileceğini bilmiyor mu bu Karaduman dayu anlamadım gitti
    Açarsın şortu akşama paraları katlarsın madem bu kadar eminsin, değil mi yani.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geliyor gidiyor aynı şeyleri defalarca yazıyor. Vobda endekis düşerken de para kazanabileceğini bilmiyor mu bu Karaduman dayu anlamadım gitti
    Açarsın şortu akşama paraları katlarsın madem bu kadar eminsin, değil mi yani.
    yeni dip yaptırma derdindeyiz 1 haftadır gelip gelip taşımızın üzerine konuşuyor 5500 diyor öyle bir rakam yok savaş çıkmadığı sürece şartlandırmış kendini
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Borsanın insanları %50 faizden vaz geçirecek bir rakama düşmesi gerekir...

Şu an borsanın o rakamlarda olduguna inanmıyorum...

Baca fiyatına fabrika teker fiyatına araba fabrikası vereceksinki adam %50 faizden vageçsin...

7500-5500 bilmem ama paramın yarısıyla 2 dolarda alırım...

Eğer piyasada bu kadar yüksek faiz olmasa insanlar düşünürdü...

ama şimdi kimsenin o tatlı kazancı bırakıp izmaritçi düşkün biste gelesi yok...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yeni dip yaptırma derdindeyiz 1 haftadır gelip gelip taşımızın üzerine konuşuyor 5500 diyor öyle bir rakam yok savaş çıkmadığı sürece şartlandırmış kendini
    Sorma abi daytradeci olaraktan sabah verdiğimizi akşama yerine koyma derdindeyiz. Aradaki fark ile de gidip yımırtalı pide yiyecüük onada taş koyuyor
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Borsanın insanları %50 faizden vaz geçirecek bir rakama düşmesi gerekir...

Şu an borsanın o rakamlarda olduguna inanmıyorum...

Baca fiyatına fabrika teker fiyatına araba fabrikası vereceksinki adam %50 faizden vageçsin...

7500-5500 bilmem ama paramın yarısıyla 2 dolarda alırım...

Eğer piyasada bu kadar yüksek faiz olmasa insanlar düşünürdü...

ama şimdi kimsenin o tatlı kazancı bırakıp izmaritçi düşkün biste gelesi yok...
    faiz borsa döviz üçü mükemmel ilişki halindedir. 19 mart operasyonu olmasaydı faiz şuan 40 dı ve haziranda da daha inmesi beklenirdi.
    zaten borsada bu fiyatlamaya başlamıştı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 50/101 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •