Umarım uyarımı dikkate alan olmuştur.(-%10)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...60206&page=270
YTD
Umarım uyarımı dikkate alan olmuştur.(-%10)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...60206&page=270
YTD
İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
kendiliginden olmaz ise....KIM YAPAR....
SPEKULATOR yapar.....o olmaz ise....borsa diye birsey olmaz....
o nasil dusunur....NIYE ALIR....VE NIYE YUKARI BASAR....
almasinin sebebi.....yukari basarsa....SATACAGI BIRILERININ O YUKARIDA VAR OLACAGINI DUSUNMESIDIR.....
ben ve sen....biz kucuk yatirimci filan degiliz....YATIRIMCIDA DEGILIZ....biz SPEKULATORUZ....
inanmiyoruz....
neye....
BORSADYI 12 000 E BASSAK....alacak bi tek insan bulamiyacagimiza....CUNKI....INSANLARDA PARA KALMADI KI....bitti.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sevgili NOHUT....
vestel I 35 DEN ALSAN....uc veya dort ay icinde 70 den satman cok mumkun.....
neden.....
SPEKULATOR gibi dusun.....bir yabanci sirket....gelir bunu...hisse fiyatinin iki katina satinalabilir....SPEKULATOR gibi dusundun mu....borsada....suan...TEK ALINACAK KAART....VESTELDIR.
cunkiii....
MUSTERISI VAR....bugunu bekledi.....
onun ucun....CAKIR la bosuna tartismayin....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bak....BANKALAR DUSEMIYOR.....
neden......
SPEKULATOR maldan cikamadi.....
Bir çok bankanın grafiğinde ufakta olsa hatırı sayılır şelale var endeks olmuş 235 USD daha nereye düşsün bankalar.
Mesela TTKOM da da bankalardaki payları sattırmadan yürütmediler.
Sayın Kuzu sen yazmaya devam etmelisin. Senin tarzın biraz farklı. Biraz kapıştık ama olsun demleniyoruz kafa ütüleme yazdın benim için mesele orada kapandı.
4 ay içinde değil 6 ay içinde vestl *2 yapsın en önce ben tebrik edeceğim seni. Hisse 50 nin üstüne atsa anca nefes alacak bana göre.
Bu MSCI çıkışları daha önce 5,6 larda ANSGR de yaşadım bir de piyasa limoni zamana denk gelince çok sıkıntılı oluyor hisselerde. Çünkü satarken fiyat falan bakmıyorlar.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
sevgili SOUL....
seni sevmistim....topigimde gormekten zevk duyacagimi bilmeni isterim...kafam kiyakken biraz pislik olurum....emme ozum...EVLIYADIR
Çakır konusu,siz kriterler belirlediniz ...dolar bazında %75 ...tl. bazında %65 düşen şirketleri paylaştım adam kalktı bu topikte hisse pazarladığımı iddia etti....bu adamı bu sayfadan hiç kimsede uyarmadı .Konu budur.
Yer İmleri