Sayfa 656/659 İlkİlk ... 156556606646654655656657658 ... SonSon
Arama sonucu : 5268 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. 2 yukarı beş aşağı herhalde kötü haber bekleniyor gibi bunu bilenler hisseyi bir yukarı yapıp ordan millete veriyorlar gibi ama bize müstahak devletin bankasına nıye güveniriz bir sürü yiyicisi var bunda beklerken takip ettiğim hisselerden bazıları 30 40 kat yükseldiler bugünkü dolar kuru ile 429 lira olması gereken hisseye 20 lirayı bile çok görüyorlar ha birde 1 milyarlık geri alım açıkladı herhalde hisse satarakparayı toplayıp almayı düşünüyorlar

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar Günaydın. Endeks aylardır düşüyor, hissemiz sanırım 11 dolardan itibaren düşüyor. Tahtayı yapan ben veya bu sayfada ki Ahmet veya Hasan değil. Her hissenin başına olumsuzluklar gelebilir. Ortalama 1998/1999 yılından beri borsadayım. Daha önceden de yazdım Medya Holding ve Golds hisselerinde battım. Ama gelip buralarda ağlamadım. İnancım gereği kısmet değilmiş / yaşayacaktım yaşadım deyip konuyu kapattım. Sadece bu hisse özelinde yazmıyorum, borsa sizin psikolojinizi- sağlığınızı bozuyorsa iyi düşünmenizi temenni ederim sadece..Kazansanız dahi hiç bir kazanç sağlığımızı geri getirmez. Diğer bir konuda ; işin resmi boyutu varken buralara yazmakla kimse sizi duymaz..Hasana - Ozanaa - Mehmete sataşmakla eline bir şey geçmez. Her hissenin genel müdürlüğü var yaz kardeşim dilekçeni gönderirler ve alırsın cevabını. Kimse borsa da zorla size hisse senedi aldır mıyor.. Burada bugün varım/ yarın yoğum. Bir insanın fikirlerine katılmayabilirsin ama saygı göstereceksin. Bunu da yapamıyorsan sorunu kendinde arayacaksın. NOT: Evet yazmayacağım bir daha şeklinde bir nesajım oldu.Paylaşımlarım birilerine dert oluyorsa Acil şifalar, birilerine faydam oluyorsa ne mutlu bana diyerek yazmaya karar verdim. YTD
    son kararın mı tutarsız tavırlarını sürekli görüyoruzda

Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/ekonomi/halkba...-haberi-772328

Halkbank davası için ABD ile müzakere edilecek
    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ABD ile tarifelere yönelik bir müzakere süreci başlatacaklarını, görüşmelerde Halkbanka konusunun da çözüm hedefiyle ele alınacağını söyledi.

Değerli yatırımcılar ,yukarıda ki sözler Sn.ozannın ,ahmetin,mehmetin sözleri değil..Bu ülkenin cumhurbaşkanı yardımcısının sözleridir..
    Düzelen ABD ilişkileri ortada,Trump 'ın Sayın Erdoğan a karşı tavrı ortada iken bu davanın artık sonlara geldiğini az çok herkes tahmin edebilir...10 yıldır evet düştük,ezildik,paramız pul oldu ama bu sefer tünelin ucunda bir ışık belirdi..Bence bu ışığa odaklanıp,forum da birbirimize laf atmak yerine foruma katkı sağlamaya çalışalım..
    kardeş o bildiğin tünellerden değil canlı doku
    ışık sandığın şeyde p..k
    resmen pisliyorlar yıllardır yaptıkları şey

4.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    kardeş o bildiğin tünellerden değil canlı doku
    ışık sandığın şeyde p..k
    resmen pisliyorlar yıllardır yaptıkları şey
    aynen buna katılıyorum sürekli reis trumpla görüştüm halledeceğiz diye konuşurken biz aldık yabancı sattp elimize verdi artık hiçbir sözlerine inanmıyorum ama artık çok geç bu lanet hissedende çıkamıyorum klasık bir deyim bunları allaha havele ediyorum ama bunlar ordanda yırtarlar

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    son kararın mı tutarsız tavırlarını sürekli görüyoruzda
    Beyefendi,bak az ALLAH korkun varsa yeter artık..Bir hisse aldık insanlığımızdan çıkardın.ARKADAŞ HİSSE BENİM ŞAHSIMIN DEĞİL, YAZ SIKINTINI RESMİ OLARAK HALKBANKASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE, AL CEVABINI.BENİM MALİYET 4.50-4,60 TL.TEPEDEN YAKALANDIYSAN SENİN PROBLEMİN AMA HEM ZAMANIN BURALARDA ÇÜRÜMÜŞ HEM SAĞLIĞIN GİTMİŞ FARKINDA DEĞİLSİN..

HALKB, bugün yayınladığı KAP ile daha önceden dijital katılım bankası kurulması kararında revizyona giderek; kurulacak katılım bankasının şubeli - geleneksel katılım bankası olarak kurulmasına karar verdiklerini açıkladı.

Halkbank Tarafından Yayınlanan İlgili KAP Açıklaması:

Bankamız Yönetim Kurulu, BDDK'nın "Dijital Bankaların Faaliyet Esasları ve Servis Modeli Bankacılığı Hakkında Yönetmelik" kapsamında bağlı ortaklık olarak dijital katılım bankası kurulması kararı almış olmakla birlikte; yapılan değerlendirmeler sonucunda, Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, kurulacak katılım bankasının BDDK'nın "Bankaların İzne Tabi İşlemleri ile Dolaylı Pay Sahipliğine İlişkin Yönetmelik" kapsamında geleneksel katılım bankası (şubeli) olarak kurulmasına karar vermiştir. Alınan karar uyarınca, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli başvuru yapılmıştır.

YTD
    Son düzenleme : ozannn; 30-05-2025 saat: 20:59.

Değerli arkadaşlar,bakın hisse fiyatı 49 cent...12 EYLÜL 2022 de 16,64 TL idi.Bunlar gerçekler.12 yıl önce 11 dolarmış.Borsa da her türlü risk var.Haklı olabilirsin ama bugün saat 17 de hisse alan insanda haklı...Hisseyle ilgili varsa faydan-düşüncen yaz bizlerde okuyalım.Ha bunu yapmıyorsun 24 saat polemik,içi boş tırı-vırı laf.

8. Sn.Ozannn ben size saygı duyuyorum ve düşüncelerinize değer veriyorum, kimseye yatırım tavsiyesi vermiyorsunuz özellikle tarafsız haber paylaşımı yapıyorsunuz.. Kimse kimseye zorla hisse senedi alıp sattırmıyor.. Herkes hür iradesi ile yatırım yapıyor. Kafasına yatmayan almasın hisse senedini...başka yatırım araçları seçsin, bu foruma ilgilisi geliyor zaten

Burada saygısız ve mesnetsiz yorumları yapanların amacı da çok bariz lütfen hiç karşılık vermeyiniz....hiç zamanınızı harcamayınız...

Selam ve saygılarımı iletiyorum..

Sayfa 656/659 İlkİlk ... 156556606646654655656657658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •