Sayfa 658/659 İlkİlk ... 158558608648656657658659 SonSon
Arama sonucu : 5267 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy

SON DAKİKA BEYAZ SARAY SÖZCÜSÜ LEAVITTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞANIN İSTANBULDA ERDOĞAN-TRUMP-PUTİN-ZELENSKİ ZİRVESİ TEKLİFİNİ SORDUM

BAŞKAN TRUMP İKİ TARAF DA GELİRSE BU DAVETE AÇIK DEDİ

+Rusya-Ukrayna konusunda Karoline...Bugün Rus ve Ukraynalı heyetler İstanbulda bir araya geldi ancak Türk Cumhurbaşkanı, liderlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Trump, Başkan Putin ve Başkan Zelenskiy İstanbulda bir araya gelmesinin tam zamanı olduğunu söylüyor. Başkan Trump böyle bir görüşmeyi destekler mi ve katılır mı?

-Başkan, eğer iş oraya varırsa buna açık olduğunu söyledi ama her iki liderin, her iki tarafın da aynı masaya oturmasını istiyor ve bugün Başkan Trumpın çağrısıyla bunu yaptıklarını gördük. Ancak Başkanın bugünkü görüşmelere ve orada olanlara dair ne hissettiği konusunda, onun adına konuşmam; bunu kendisinin dile getirmesine bırakırım.

YTD

KAYNAK: https://www.bloomberght.com/trump-uc...lamasi-3749765

Trump üçlü görüşmeye sıcak bakıyor açıklaması

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile Türkiye'de görüşmeye açık olduğunu açıkladı.

Beyaz Saray'dan Rusya - Ukrayna savaşının sona ermesi yönünde Turmp'ın adım atmaya hazır olduğu yönünde açıklama geldi.
    Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile Türkiye'de görüşmeye "açık" olduğunu açıkladı.

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, Beyaz Saray bahçesinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i bir araya getirme önerisine dair soru üzerine Leavitt, "Başkan, eğer böyle bir durum söz konusu olursa buna açık olduğunu söyledi, ancak her iki liderin ve her iki tarafın da masaya birlikte oturmasını istiyor" dedi.

Leavitt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yöndeki teklifini destekleyen Trump'ın liderler düzeyinde bir görüşmenin barış sürecine katkı sağlayabileceğine inandığını aktardı.

"Başkan Trump'ın çağrısıyla tarafların masaya geldiğini gördük"

Rusya ile Ukrayna arasında İstanbul'da yeniden başlayan görüşmelere değinen Leavitt, "Bugün Başkan Trump'ın çağrısıyla tarafların masaya geldiğini gördük. Ancak bu savaş, müzakere masasında sonlanmalı. Başkan, bunu hem kamuoyuna açık hem de özel olarak iki tarafa da çok net bir şekilde ifade etti" dedi.

Ukrayna'nın dün Rusya'daki hava üslerine düzenlediği dron saldırılarına da değinen Leavitt, "Başkan'ın tepkisi netti. Çok fazla insan öldü. Bu savaşın her iki taraf için de acımasız geçtiğini düşünüyor ve artık sona ermesi gerektiğine inanıyor" dedi. YTD

yeter yeter yeter kardeşim anladık Erdoğan la sarı kafanın arası iyi putinle de
    Türkiye şöyle Türkiye böyle milletin gazıyla mı hareket edecek bu hisse
    bu bankanın kendi iç dinamikleri yok mu kardeşim
    kar etmiyor mu yatırımcısını düşünmez mi
    niye hep dışarının iyi olması gerekiyor olsa bile ne hayrını gördük
    sarı kafanın söylemleriyle mi hareket edecek bu hisse
    böyle ezikliği ben kabul etmiyorum
    bir Türk bankasına yakıştıramıyorum
    her şeyden herkesten nem kapan bankamı olur
    demekki yarın sarı kafa osu..sa bu taban olacak
    insanları fişeklemekten işin sonuna gelindiği algısı yaratmaktan vazgeçin
    bu hisse için güzel bişey kalmamıştır
    borsadan defolu gitmesi ve artık temiz yatırımcıyı dolandırmaması en güzel şey olur
    bunun dışındaki her şey fasa fiso

şu formun ne olduğunu bilmesek siyasi haber yapan bir tv kanalı zannedersin
    banka hissesi formu olduğunu inan kimse aklına getirmez
    oda paylaştıkça faydalı olduğunu zanneden garibim artık iyi bişey yaptığını zannediyor
    hatta objektif kaynak vererek haber paylaşımı yaptığı için kendisiyle gurur duyuyor övünüyor
    ah garibim yıllardır bu hissede kapalı kalmak insana böyle şeyler yaptırabiliyor
    daha da fenası sarı kafanın iki dudağı arasından çıkacak veya başka uzuvlarından çıkacak gaz bile haber konusu
    mutluluk kaynağı bu kadar ezilmişlik bitmişlik psikolojisi başka hiç bir platformda yoktur
    bırak insanlar siyasi haber dinlemek için tv izler internetten takip eder
    ayaklı tv muhabiri gibi bir savaş cephesine gitmediği kaldı
    yakında onu da yaparsa şaşırmam emekliliği yakın belki onuda yapar
    yanlış anlaşılmasın yazılmasın yorum yapılmasın demiyoruz bu kamu bankası nihayetinde öyle davranmasa da
    hiçmi kendi dinamikleri yok hep gözümüz dışardamı olacak vallahi gina geldi
    kimsenin de takip ettiğini sanmıyorum

5. merhaba arkadaşlar bugün yine entresan bir gün bütün bankalar koşarak giderken bu aşağilik bankanın yürümeye bile takatı yok bunu bu hale getirenlerde aşağılık tabiki küçüklerin malında gözleri dünde bi cizdiler 2090 a kadar geri bastılar aynısını bugünde yaparlar bu adi adamlar küfretmemek için direniyorum ama yapacak bir şey yok

6. böyle yazıyorum ama bendede inat ve salaklık var gülmeyin bir arkadaş 6 7 ay önce aradı bir hisse söyledi 7.14 idi al bunu haberli önce 15 olacak dedi dedim ya salaklık hala bundan ve bunu yönetenlerden medet umuyoruz dediğim gibi 400 lira olması gereken halkbank 19.70 7.14 lira olan hisse 298 lira kafayı yememek için ekranımda sildim

Alıntı Originally Posted by neobal Yazıyı Oku
    böyle yazıyorum ama bendede inat ve salaklık var gülmeyin bir arkadaş 6 7 ay önce aradı bir hisse söyledi 7.14 idi al bunu haberli önce 15 olacak dedi dedim ya salaklık hala bundan ve bunu yönetenlerden medet umuyoruz dediğim gibi 400 lira olması gereken halkbank 19.70 7.14 lira olan hisse 298 lira kafayı yememek için ekranımda sildim
    oda bişey mi sıkı dur pandemiden hemen önce bende pkent vardı 49 maliyetli 8000 liraya gitti bizde salak gibi onu satıp bu mendebura girdik
    hıncım birazda bundan
    ya biz 100 kat gitsin istemiyorduk zaten diğerleri kadar getiri sağlasa kabuldu perişan etti insanları
    şimdi çıkmış birileri gene yok yolun sonundaki ışık görünüyorda az kaldı da biride kaynak belirtip sürekli haber pompalayıp insanlarda beklenti yaratıyor
    hala bunlara güvenerek giren varsa da hiç acımam
    neyse herkes kendinden sorumlu
    senin şu 7,14 ten 298 olan hisseyi merak ettim

8. haklısın hükümet in halkbank hakkındaki her söylem hemde yorumları bizim kazıklanmamıza neden oldu gresel hisse merak ettiğin

Sayfa 658/659 İlkİlk ... 158558608648656657658659 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •