İzmir'de Belediye ve Disk akşam masaya oturmuştu.
Sonuç alınamadı ve grev sürecek.
İzmir'de Belediye ve Disk akşam masaya oturmuştu.
Sonuç alınamadı ve grev sürecek.
DİSK'e bağlı Genel-İş sendikasının İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ercan Gül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile yaşadığı tartışmayla gündem olmuştu. Grevin beşinci gününde İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ercan Gül, CHP'li Başkan Cemil Tugay'ı hedef alarak işçilere yaptığı konuşmada "Ne olduğunu bilmediğimiz zibidilerle gelmiş bizim çöpümüzü topluyor, Allah var, iyi temizlik yapıyor. Bir çöp görürsem arayacağım, başkanım gel temizle diyeceğim" ifadelerini kullandı.
Grev kararı alınca DİSK'li yöneticinin akrabaları ortaya saçıldı
İzmir'de, DİSK'e bağlı Genel-İş sendikasının İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ercan Gül'ün grev kararı alması sonrasında, CHP'ye yakın medya kuruluşları, Ercan Gül'ün 58 akrabasının belediyede işe alınmış olduğunu yazdı
Toplu sözleşmeye 'babadan oğula iş' maddesi konmuştu.
Geçmiş dönemde DİSK ile belediye arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde, belediye işçisinin emekli olması halinde çocuğunun işe alınmasını içeren bir madde yer almıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da bu maddeye ilişkin, "Benim dönemimden önceki dönemde yapılmış toplu iş sözleşmesine bir madde konulmuş. Emekli olursa yerine çocuğu alınacak gibi bir şey. Benim de yeni haberim oldu. Yeniden değerlendirmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum" açıklamasını yapmıştı.
58 akrabası her biri 100 bin alsa belediyeye maliyeti ayda 5 milyondan fazla eder.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Gecenler de bir alman turist İstanbula geldi sayfasında bir paylaşım yaptı
İstanbul çok güzel fakat eğer turist iseniz işiniz zor
en basit örneği burada sahte Adidas ayakkabı Almanya da ki orjinalinden daha pahalı diye
Halk Tv de KK artıklarından öner çöpçülerin prof maaşı alması sorun değil herkese fazla maaş verilmeli gibisinden saçmaladı. Hatta ben de prof. um, maaşların düşüklüğü bile sorgulanır diye bilimle uğraşanları yerin dibine soktu.
Sanki Belediyenin matbaası var da herkese ülkedeki maaş skalasından 2-3 kat maaş verecek gerçekliği var. Kaldı ki merkezi yönetim maaşları 2-3 kat artırsa zaten yüzde 1000 enflasyon ile karşılaşılacağını en cahil insan bile bilirken bir ekonomi prof. un bunu dile getirmesi ne kadar kullanışlı olduğunu ispat ediyor.
Bu maaşı verip belediyeye icra geldiğinde bu ekonomist prof hizmet ettiği anlayıştan aferin alacak.
Bu sendika sözcülüğünü yapan gerçeklikten kopmuş, iktidara hizmet eden tipleri neden hala Halk TV ye çıkarırlar anlamam.
Herhalde hala Halk TV de daha çok KK destekçileri var.
Dün Sözcüde Yılmaz Özdil KK nin belediyelere yerleştiği bu tiplerin ne mal olduklarını gözler önüne serdi.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Son dakika haberi... 23 bin İZENERJİ, İZELMAN ve EGEŞEHİR A.Ş işçisinin 7 gün süren grevi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yüzde 30 zam ve yüzde 19 enflasyon farkı teklifinin kabul edilmesiyle sona erdi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...iyoruz-2406824
Yer İmleri