Sayfa 373/1005 ÝlkÝlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,977 - 2,984 arasý.

Konu: Viop LXV

1. Hisselerin çoðu döviz ve enflasyon hesaplamasý yapýlýrsa 15 sene önceki fiyatýnýn altýnda. Sadece 2 örnek vereceðim. 1- nuhçim 2010 fiyatý (14,70) yani 10 dolorýn üstü, þimdi 200 küsür yani 5 dolar. Temettü filan hikaye aradaki yýllar yiyor zaten temettüyü. 2- Halkbank sýrf 15 dolardan singapurlulara kitlendiler 2012 yýlýnda. Þu an 50 sent. Buna benzer 450 tane hisse çýkartýrým buraya.
    Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.

2.  Alýntý Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazýyý Oku
    Adam Brent ile Ural petrolü farkýný bilmez.

Sabah akþam ben nerede kimlerle yemek yedim diye baþlayýp, Tekfenin çaycýsýný vestelin kapýcýsýný tanýrým diye hava basar.

Dün aldýðýmý asla söylemem diye yazar.
    Bugün þu tarihte onu aldým,çok karlý sattým,bu tarihte bunu aldým acaip karlý sattým der.

Ýshal-i fem’in tedavisi yok.
    Yazdýklarýmýn hepsinin ispatý topiclerinde var iþ iþten geçmiþ. Onu da çok meraklý olduðum için yazmadým. Yatýrýmcý olduðum trend içerisinde uzun vade de iþlem yaptýðým anlaþýlsýn diye yazdým. Sýkýntý yok ben senin gözünden bilmeyen olayým canýn saðolsun.

ASELS sattýðýmda aldýðým hissede bu topicte yazýyor zaten. Ama bir þey bir kez yazýlýr 100 kez deðil.

Ortalama seviye de teknik analiz bilen biri benim ortalamalar ve bir kaç indikatör ile korele edilmiþ orta uzun vadeli bir sistem kullandýðýmý anlar zaten. Mesela bende trend baþlayacak yer sürekli deðiþir. Bir önceki yazdýðýmdan deðiþiktir. Endeks 9470 üzerinde kalarak ortalamalar toparlanacak ki sonra trend oluþabilsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

3.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Yazdýklarýmýn hepsinin ispatý topiclerinde var iþ iþten geçmiþ. Onu da çok meraklý olduðum için yazmadým. Yatýrýmcý olduðum trend içerisinde uzun vade de iþlem yaptýðým anlaþýlsýn diye yazdým. Sýkýntý yok ben senin gözünden bilmeyen olayým canýn saðolsun.

ASELS sattýðýmda aldýðým hissede bu topicte yazýyor zaten. Ama bir þey bir kez yazýlýr 100 kez deðil.
    Ben de zaten yazdýklarý topikde ispatlý duran biri endeks 3,4 dolarda çok ucuz derken Viop da shortlayýp parayý da tl de nemalandýrýp iki kattan fazla hisse alabilecek miktara getirdim ama hiç üst perdeden yazýp en çok ben biliyorum demedim.

4. Gözbebeðimiz Ereðli’den bahsedelim. 2012 yýlý 2,70 den bölündü (2 dolar) 2,40 a sonra yok mittal krizde yok Çelikler þöyle böyle diyerek 1,85 e çektiler. Tl olarak gördüðü en düþük seviyedir bu arada ama dolar olarak 1,20 dolara tekabül ediyor. Þu an kaç lira veya kaç dolar Ereðli. Hani borsamýz % 100 yapmýþtý. Varýn siz hesap edin halimizi

5. Sen hatýrlýyor musun 3,40 dolarda çok ucuz diyeni?
    Yoksa unuttun mu.

Bul bakalým sana o zaman ne yazmýþým.

6. Bu arada 25 kuruþluk sasa nýn ve 1,86 liralýk Thy nin nasýl ve ne sebeplerden uçtuðunuzda çok iyi bilirim. 35 yýllýk tecrübe. Tabi ya

TA-35 Endeksi

TA35
    Tel Aviv Stock Exchange

2.716,700ILSG
    +22,660
    +0,84%

https://tr.tradingview.com/symbols/TASE-TA35/

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyasý.!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alýntý Originally Posted by cüneytt Yazýyý Oku
    Bu arada 25 kuruþluk sasa nýn ve 1,86 liralýk Thy nin nasýl ve ne sebeplerden uçtuðunuzda çok iyi bilirim. 35 yýllýk tecrübe. Tabi ya
     Alýntý Originally Posted by cüneytt Yazýyý Oku
    Hisselerin çoðu döviz ve enflasyon hesaplamasý yapýlýrsa 15 sene önceki fiyatýnýn altýnda. Sadece 2 örnek vereceðim. 1- nuhçim 2010 fiyatý (14,70) yani 10 dolorýn üstü, þimdi 200 küsür yani 5 dolar. Temettü filan hikaye aradaki yýllar yiyor zaten temettüyü. 2- Halkbank sýrf 15 dolardan singapurlulara kitlendiler 2012 yýlýnda. Þu an 50 sent. Buna benzer 450 tane hisse çýkartýrým buraya.
    Brent Ural petrol farkýný bilmese de ülke risk primi nedir? Ülke risk primi dendiðinde neler iskonto edilir bilmeyecek kadar da cahil deðil.
    Ama trollük iþte.

Sayfa 373/1005 ÝlkÝlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •