Sayfa 150/186 İlkİlk ... 50100140148149150151152160 ... SonSon
Arama sonucu : 1488 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. Su kmt ile ilgili attiginiz kap varya o kadar sinsi bir kap ki. Satislardan gelen net tutar diyor.

Sirket ile kmt arasinda yapilan finansman sozlesmesi ne demek? Hangi kosullari iceriyor faiz varmi oran ne? Bildigin Cakal Sami sirketi kendine borclandirmis ama hersey belirsiz.

2.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    bozuk plak volume 4

kardeş hayat statik değil ex olmuş gibi bir çizgi değil kalp atışı gibi yukarı aşağı iniş çıkışlar var

o bunu söylediğinde faizler ne kur ne kur böyle baskılımı faizlerin kimse bıkadar yüksek kalacağına inanıyormu vs bu işler insanların sözleri Allah kelamı değil değişmez değil o zaman konjektör ile o durumu göstermiştir şu konjektörde durum bu tofaş tahmin yapan çalışanlar 210.000 göre plan yapmış 140.000 olmuş insan sözü şubat martta ekonomi vs sene sonu bir olmuyor

anlamayacağını bilidğim halde ısrarla yazıyorum bendede bir sıkıntı var

şuna kesin eminim sami senden çok daha iyi bir insan
    Halen yanit alamadim sorularima. Surekli top cevirmeler.

3.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Su kmt ile ilgili attiginiz kap varya o kadar sinsi bir kap ki. Satislardan gelen net tutar diyor.

Sirket ile kmt arasinda yapilan finansman sozlesmesi ne demek? Hangi kosullari iceriyor faiz varmi oran ne? Bildigin Cakal Sami sirketi kendine borclandirmis ama hersey belirsiz.
    şaka yapmıyorum sami sizden çok daha iyi bir insan bi insanlığı sebebi ile bu duruma düştü imtiyazlı pay yok adam çatur çutur satıyor şirkete koyuyor parayı

geçen soruyu tekrarlayayım

romayı kim yaktı a neron b kont sami

4.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Halen yanit alamadim sorularima. Surekli top cevirmeler.
    her forumda bir kaç tane sizin gibi tip çıkıyor aklı excelde sabitleme f4 işlemi gibi sabitlenmiş ne anlatırsan anlat boş fayda etmiyor
    standart her forumda karşılaşıyorum
    utanma yalan yazılar sebebi ile özür yüz kızarma insanlıkla ilgili en ufak esame yok
    ortak yönlerinin biride büyük çoğunluğunun galatasaraylı olması tahminen sizde gs tutuyorsunuz

özellikle düşün kağıtlarda tamamen bilgi amaçlı yazıyorum hep aynı hiç değişmez

5. Halen bidi bidi. Ama sorulara halen yanit yok.

6. Koc Tofas Arcelik ten sonra konuyu GS ye tasimaya calisiyorsunuz. Ama halen cevap yok. İnanilmaz gercekten

7. Herhalde oradan da Feto ye baglayacaksiniz

8.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    politikacı gibisin satmış ne yapmış parayı

a pavyonda yemiş
    b kıbrısta ezmiş
    c şirkete faizsiz vermiş

ama bizim güven kaybımız var

arçelik 4 sene önce 50 tl geri alıdığı 110 tl sandığa satmış
    şleme Konu Pay Kodu
    İşlem Tarihi
    İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL)
    İşleme Konu Payların Sermayeye Oranı (%)
    İşlem Fiyatı (TL/Adet)
    Kalan Payların Sermaye Oranı (%)
    Gerçekleşen Kazanç/Kayıp Tutarı (TL)
    Varsa Bu Paylara Bağlı İmtiyazlar
    ARCLK
    27/06/2025
    1.304.000
    % 0,193
    112,2
    % 9,9999
    -104.768.312
    Yoktur
    Bak ARÇELİK 69 MİLYON HİSSE GERİ ALIMI YAPMIŞ BU 69 MİLYON GERİ ALINAN HİSSEDEN 1.3 MİLYONUNU KOÇ VAKFINA SATMIŞ ZARAR NE BU MİNNACIK SATIŞTAN 104 MİLYON GÜVEN KAYBI VARMI ARADIĞINIZ GÜVEN KAIBINA ULAŞILAMIYOR
    SAMİ ENAYİ YA BENAVAYA PARA KULLANDIRIYOR BAK KOÇ GİBİ YAPSA SİZE YARARNIRDI

104 milyon zarar etmiş şirket , benim küçükken hiç kırmızı papuçlarım olmadı abi
    bide acayip güven kaybım var
    romayı kim yaktı a imparator neron b kontrol sami

çoğu şeyi abartarak anlatıyorum

ama adam temiz siz ne derseniz deyin temiz hatta fazla iyi niyetli bu iyi niyeti maalesef hem kendi hemde yatırımcılar için iyi olmamış şimdide toparlıyamıyor sonuç bu geçen sene iyi bir bedelli yapsa hisse 50 altına gelme şansı çok çok zor olurdu şu fiyatta 6 fk ile işlem görecekti astor 16 fk işlem görüyor kont 20 fk olmalı buda 40 milyar 1 milyar usd yapıyor hesap doğru yani
    sami fanı fanatiği değilim yazdıkalrım belli dışardan objektif bakıyorum bu işlerdende fazlasıyla anlarım ben olsam acımaz geçen sene bedelliyi yapardım adam fazla iyi niyetli
    elmayla armudu karşılaştırıyor olabilir misin? kontr halka arzından beri kaç kat artmış? Ne kadar sürede? sen bu iki şirketi bir tutuyotrsan diyecek bir şey yok bir teknikçi bir bakışta durumu çakozlar

Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 150/186 İlkİlk ... 50100140148149150151152160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •