Sayfa 336/347 İlkİlk ... 236286326334335336337338346 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. Sayın kuzu siz taraf tutuyorsunuz .Sürekli Aleviliginizle ovundugunuz için K.K nu tutuyorsunuz.KK CHP yi bitiren adamdır.Kurultayda asla para olayı olmamistir .Benim oğlum KK zamanında seçilmiş Kurultay delegesidir.Ben emekli öğretmenim Türkiye de yaşıyorum.Siz Türkiye de olup bitenleri bilmiyorsunuz.Sizin işiniz para yapmak.Bizim derdimiz VATAN .Bu arada fikirlerimiz sizin gibi sürekli değişmez .Zamanında zindanlari da eylemleride iskenceleride yaşadık.KK kurultayi kaybetmistir CHP kurtulmuştur.

2. Sayın düzenli,

1- Şu an yazdığımız sayfanın amacı herhangi bir partide olan biteni analiz etmek değil. Piyasalardaki fırsatları analiz etmek.
    2- Her hangi bir konuda isteyen istediği tarafı tutar. İsteyen tarafsız kalır.
    3- Kimin derdinin vatan olduğu konusunda kimsenin elinde bir ölçü aleti yok.
    4- Vatan sevgisi kişi ya da kurumların tekelinde değildir.
    5- Kuzunun Türkiye'de olup biteni burada yaşayanların çoğundan daha fazla bildiğine onu yıllardır takip edenler şahittir.

Önceki sayfalarda bazı hassas konuların burada yazılmamasını sevgili kuzudan rica ettik. O da sağ olsun bizi kırmadı. Tam da bu noktada kuzuya bir haksız itham olunca müdahil oldum. Eğer size karşı bir haksızlık yapılsaydı yine müdahale ederdim.

3. Kuzu hocam olay koltuk kavgasıysa eğer KK ve yardakçılarının koltuk kavgasıdır. Geçen seçimde kendisinden daha yüksek oy alabilecek adaylar varken, koltuk için kumar oynadı ve ülkeye de kendisine de kaybettirdi. Şimdi gidecek bu yaptığı yanlışın yükünü taşıyacak kendi köşesinde, hala utanmadan ortaya çıkıp AKP komplosu olduğu açık olan bir olayda kendini meze yaptırmayacak. Ümit Özdağ söylemişti galiba bir aralar Erdoğan'dan sonra en iyi AKP'li Kılıçdaroğlu'dur diye. Adam haklıymış dedirdiyor bana. Mahkme safhasına hiç girmeyelim ortada adil, tarafsız bir adalet kalmış gibi...

4. Sayın Erdemli Sayın Kuzuyu sanal alemde en az sizin kadar tanıyorum.2000 li yıllardan beri yazmam okurum gerçeği dile getirdim.Adamlar milyon dolarlarla cum.adayini parayla satın alır ama gayet temiz net bir kurultayda hiçbir beklentisi olmayan delegelere iftira atarlar ayrıca diğer formlardan da Sayın Kuzuyu takip ederim .Ayrıca Kuzu nin yazısi taraflidir sizinki de öyle.Beniki de taraflidir nedenini yukarıda yazdım.Diger takipçileri rahatsız ettim özür dilerim saygilsr.Son yazimdir

5. UCUNUDE SUCLADIM....kimsenin tarafini tutmuyorum....

ucunun de derdi....KOLTUK KAVGASI.....yazik dedim.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

6.  Alıntı Originally Posted by nurettinduzenli Yazıyı Oku
    Sayın Erdemli Sayın Kuzuyu sanal alemde en az sizin kadar tanıyorum.2000 li yıllardan beri yazmam okurum gerçeği dile getirdim.Adamlar milyon dolarlarla cum.adayini parayla satın alır ama gayet temiz net bir kurultayda hiçbir beklentisi olmayan delegelere iftira atarlar ayrıca diğer formlardan da Sayın Kuzuyu takip ederim .Ayrıca Kuzu nin yazısi taraflidir sizinki de öyle.Beniki de taraflidir nedenini yukarıda yazdım.Diger takipçileri rahatsız ettim özür dilerim saygilsr.Son yazimdir
    kimseyi rahatsiz etmedin....goruslerini bildirdin....bu topikte....goruslerini duzeyli bir sekilde bildiren....benimle ayni goruste olmadigini soyluyen insanlari....cogaltmak ucun elimden geleni yapiyorum....

bir konuda....MUKEMMEL BILGIYI ULASMAK.....elestirilerle olur....sende onu yapiyorsun....saol.

BEN....olanlara cok uzuldugumu.....BELIRTTIM.....

BU OLANLAR....benim gibi uzaktan bakan secmenlerde.....vayyyy anasini.....bunlarda KOLTUK PESINDEYMIS.....vatan pesinde degil....HISSINI UYANDIRIYOR.....EGER BUNU....imamoglu yapiyorsa....ondan hemen kurtulmak lazim....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BUTLAN.....ve koltuk sevdalisi CHP liler....

konu....chp kurultayinda delegelere para dagitip su adaya oyunuzu verin diyen bi gurup varmis....bu varsa....KURULTAY IPTAL EDILIR....

edilirse....

1....KAYYUM atanir.....bu kayyum delegeleri inceler....yasalara uygun hale getirir ve partiyi kurultaya goturur....

2....O KURULTAYDA BASKANLIGI KAYBEDEN GURUP.....aynen partinin basina gecer....KURULTAYI YENIDEN YAPAR....

KAVGA NE.....kayyum gelsin ama sen gelme.....konu bu....

sen kim....KILICDAROGLU.....sen gelme diyen kim....ozgur ozel....13 yildir KILICDAROGLU nun basyardimcisi....oburu kim....delegelere rusvet dagittigi soylenen....KILICDAROGLUNUN bulup getirdigi....ISTANBUL a belediye baskani yaptigi adam,.....

cusssss....kouya bak....kavgaya bak....cikaranlara bak....sebeb....KOLTUK .

delegeye rusvet dagitanin sucu yok mu.....bu suc nedeniyle...KURULTAY iptal edilmiyor mu.....bu tartisilmiyor....

tartisan su....

KAYYUM OSSUN....AMA SEN OLMA.....

CUSSSSSSSSSS......vay mamina koyim....sayin seyirciler.....SASIRDIM.
    2023 de sadece kilicdaroglu kazanır demiştin
    İddiaya girmiştik
    Sadece akp nin sadık köpeği kilicdar kaybeder demiştim

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    2023 de sadece kilicdaroglu kazanır demiştin
    İddiaya girmiştik
    Sadece akp nin sadık köpeği kilicdar kaybeder demiştim
    15.000 TL. bayram ikramiyesi en az asgari ücret kadar emekli maaşı diye söz verdi mi verdi.

Sonuçta KK mı kaybetmiş oldu.

Sayfa 336/347 İlkİlk ... 236286326334335336337338346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •