-
27 Şubat 2025 tarihinde kamuya duyurulduğu üzere, Şirketimizin ödenmiş (çıkarılmış) sermayesinin tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle 592.105.263 TL'den 5.921.052.630 TL'ye artırılması ve artırılan sermaye tutarını yansıtacak şekilde Şirketimiz Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye" başlıklı 7. maddesinin tadil edilmesine ilişkin olarak aynı tarihte Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yapmış olduğumuz başvuru, SPK tarafından onaylanmış olup, ilgili duyuru 13 Haziran 2025 tarih ve 2025/33 sayılı SPK bülteninde yayımlanmıştır.
SPK Onaylı İhraç Belgesi ve Esas Sözleşme Tadil Metni ekte sunulmaktadır.
Bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi 26.06.2025'tir.
-
9 bedelsizi bir anda tek seferde verilmeyebilir. süre içinde birkaç defada da verilebilir. Süresi içinde bedelsizler hissedarlara verilmeyecekse süre uzatımına da gidilebiliyor. Neticede sermaye artırımı tescil edilmiştir, bu bir aşama. Hisse dağıtımı için Yönetim Kurulu kararı esastır.
Bu gün üç aylık bilançosu ile ilgili bir açıklama geldi. bu açıklamalar üç ay sonra mı yapılır.? Bir nedeni varmı.? Zaten bilinen durum. Aefes enflasyon muhasebesi uygulaması ve özel durumuna rağmen üç aylıkta iyi kar açıkladı. 6 aylık daha da iyi gelecektir. Büyük sanayi şirketlerinde enflasyon muhasebesi nedeni ile bu kadar karlı bir bilanço göremedim.
Spekülatif haberler geldiğinde dikkat edilmeli, ardında bir amaç vardır. Bir kaç ay sonra üç dört misli fiyata, hatta daha fazlasına giden hisseleri çok gördük ve yaşadık.
-
Hafta sonu CHP ile ilgili kararı bekleyecek ve bu fırsat ile biraz daha mal toplamak isteyecek , belki ptesi endeks sert düşecek , şu anda hareket yapma riskini göze almadı gibi ,tahta yapıcı çok fırıldak,
-

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri