Sayfa 823/874 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873 ... SonSon
Arama sonucu : 6991 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Temiz 600bintl zarar var, çok mutluyum hele
    Birde eldeki parayla, 25 veya 40bin kar yaptınmı daha da mutluluk hissediyor insan,
    Şu ana kadar tek yapabildiğim karda iken sat tuşuna basabilmek,ötesi zaten bildik
    Spotta 184 al 188 hemencecik ver yaptım doas da ben kalın işlem yapmıyorum 600 TL bana yetti bunda Banviti bir gün önce aldığımdan yarın satacam.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben piyasadan çekiliyorum Ayasofya abi, kalan paralarım tükenmeden altıns1 e gömdüm
    Altın S1 benim maden. Baya kazandırdı arkadaşıma. İki sene önce altın al dedim. Bu evde saklaması zor hırsızı var vs dedi bunu alayım dedi tmm dedim. Hanımında yüklü var. Kendisinin kini de al sat yapıyoruz üç ayda %30 geçtik.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Temiz 600bintl zarar var, çok mutluyum hele
    Birde eldeki parayla, 25 veya 40bin kar yaptınmı daha da mutluluk hissediyor insan,
    Şu ana kadar tek yapabildiğim karda iken sat tuşuna basabilmek,ötesi zaten bildik
    İşçi abi senin bir sürü eşek vardı tavan potansiyelli. Sen altın hesabına göre mi kardan zarar diyin yoksa gerçek TL zararı mi.

4. Trump: Vietnam ile ticaret anlaşması sağladık.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Altın S1 benim maden. Baya kazandırdı arkadaşıma. İki sene önce altın al dedim. Bu evde saklaması zor hırsızı var vs dedi bunu alayım dedi tmm dedim. Hanımında yüklü var. Kendisinin kini de al sat yapıyoruz üç ayda %30 geçtik.
    Abi borsa bize göre 1 yer değilmiş, geçte olsa anladık.
    Endekis ralli yaptığı şu günde bizim eşek kırmızıda suyuniçinde doğru gidiyeahhh, böyle soygun olmaz abi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Peki öyle olsun, zararı sineye çekip kapatıyorum şortları, eğer ki bist ileriki günlerde yükselmezse bilki mazut bitti
    Mazot olmak söylenti abi, önemli olan daha önce belirttiğiniz gibi "zamanında" trene binmek... Üç yıl önce 2 liradan alınmayan hisse için şimdi izdiham var.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi borsa bize göre 1 yer değilmiş, geçte olsa anladık.
    Endekis ralli yaptığı şu günde bizim eşek kırmızıda suyuniçinde doğru gidiyeahhh, böyle soygun olmaz abi
    Eğer gücü varsa bilakis en iyi gidecek kağıtta olur bunlar genelde yatırımcıyı bezdirmek için.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İşçi abi senin bir sürü eşek vardı tavan potansiyelli. Sen altın hesabına göre mi kardan zarar diyin yoksa gerçek TL zararı mi.
    İki hisseden, bana ğiren reel ğüncel tl rakam, yüklü olunca öle,ğitmiyor,kural zaten,kimse fazladan açık vereceği tahtayı kaldırmak istemez..

Sayfa 823/874 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •