Sayfa 284/288 İlkİlk ... 184234274282283284285286 ... SonSon
Arama sonucu : 2302 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. fonlar alıma devam........

toplam anlık fon 9319431 lot........dünden 100 bin lot virman olmuş.........toplamaya devam.........

2.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    sadece bu hisseye özel durum değil.......çoğu hisse yüzde 50 aşağısında zate.......bende diğer hisselerden zarar yazıp buna tümden yüklendim.......yavaş yavaş maliyetime doğru geliyor......

bugünkü takaslardanda gördüğüm kadarıyla. alımın çoğu vakıf 272000 lot, gedik 165000 lot toplamış.....bunlar bakalım yarın fonlara virman olacakmı........

fon alımları devam ettikçe hisse sığlaşacak.....umarım devamı artarak gelir.........
    Fon alımı yok. Piramit ve Qnb üzerinden patron virman yaptı sadece. Onun haricinde şuan çok düşük bir fon alımı var.

3. 2 gündür tahtada naçizane gördüklerim …İşlem hacminin bu seviyelere ulaşması belli bir beklentinin satın alınmaya başladığının göstergesi ancak dünkü net alım durumu bugün aynı hızda devam etmedi ve 44.6 dan geri geldik . Tabii bunda kağıdın hızlı hareketinden faydalanmak isteyen günlükçü tayfaya hoşgeldin partisinin verilmek istendiğini de söylemek gerekir. Bu tahta 55-60 liradan önce çok keyifli bir trade tahtası olmaz hep ters köşelere hazırlıklı olması gerekir traderların. Beni en çok şaşırtan çok fazla dökülen var. Net bir şekilde piyasa yapıcı gökte ararken yerde buldu ve çok büyük ölçekler olmasa da bu fiyatlar da umduğundan fazlasını alıyor. Böyle dökülmeleri görürse 10 gün burada patinaja devam. Yatırım amacıyla alanlar için çok önemli detaylar değil biz somut haberleri bekliyoruz.

4. fonlar alıma devam......

an itibari ile fon 9712131 oldu.........bugün güzel kapanış......haftayada bölünme onayı........artık satanlara fırsat verme sür yukarılara......

5. Herkese iyi haftalar diliyorum. Haftalıkta kırmızı bir mum yakmazsa yeni gelişmeler var demektir. Çok uzun zamandır işlemlere bakınca beklenen bugün veya yarın günlükte de derin bir kırmızı mum gelmesi olur. TL bazlı zirveyi bu hafta olmasa bile 1-2 hafta içerisinde aşarız diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Herkese iyi haftalar diliyorum. Haftalıkta kırmızı bir mum yakmazsa yeni gelişmeler var demektir. Çok uzun zamandır işlemlere bakınca beklenen bugün veya yarın günlükte de derin bir kırmızı mum gelmesi olur. TL bazlı zirveyi bu hafta olmasa bile 1-2 hafta içerisinde aşarız diye düşünüyorum.
    Yeni gelişme var zaten. Piramitin kurdupu bir hisse senedi fonuna mallar aktarılıyor. Şirket ve patron topladığı lotları buraya aktarıyor. Sonrasında ralli hazırlığı artık tamamlanmış olacak diye düşünüyorum. Fon üzerinden artık 2X mi olur 10X mi olur buna onlar karar verecek.

7. Sn.Miles Iron tahtada uzun zamandır bir kurgunun olduğu açık. Orta ve uzun vadede sizinle birebir aynı düşünüyorum. Ancak bildiğiniz üzere piyasa yapıcı kısa vadede çok sürprizli oynamayı seven ve bazı kırılmaz alışkanlıkları olan birisi.

8. toplam satış 327000 , alış 283000

satış ağırlıklı fakat satışlar karşılanıyor..............sanırım planladıkları bölünme fiyatına kadar yükseltecekler......

Sayfa 284/288 İlkİlk ... 184234274282283284285286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •