Türk Devletleri teşkilatı var zaten. Diğerleri öyle de olsa böyle de olsa olmayacağı hiçbir zaman olamayacağı yalnız her zaman Türkiye Cumhuriyeti olarak kalacağı için kendinizi boşa yormayın. Burası neresi Viop topiği. İşinize kafa yorun gereksiz işlerle uğraşmayın.
Daha önce çok kez anlattım anlamadınız finansal piyasalarda para kazanmak istiyorsanız bu siyaset denen olguyu hayatınızdan çıkartın. Siyasete bakılacak olursa başta ABD borsaları AB borsalarına hadi bize de olsun zerre para yatırılmaması lazım.Tüm para oluk oluk Çine akmalı. Ama kazın ayağı öyle olmaz finansal piyasalarda bu da böyle biline.
Finansal piyasalar zamanı gelince hiç kimsenin keyfini tınlamaz olacak olan olur Patron da olsa spekülatörde olsa çok az zamanlarda da olsa terste kalabilir. Ben bu işin bu kısmıyla yani karşımdakiler elleri havada yakalanacak sadece bu kısmına kafa yorarım yıllardır. Başka türlü bu piyasayı yenmek mümkün değil.Herkesle aynı şeyleri düşünerek ve yaparak bu piyasayı yenemezsiniz. Siyasetti şuydu buydu bunlar yalnız dış seslerdir. Sadece size malınızı sattırtmak için kullanılır. Bir gün müzik kesildiğinde eller havada yakalanmayın.
Elinde var mesela 1,4 tan PEKGY 12 den EKGYO 2,75 ten HLGYO ya da vadelide 10 000 endeksten Longsun kim takar Yalova kaymakamını.
Şimdi takip edilmesi gereken tek şey 261,5 USD çevresinde 50-100-200 kesişmesinin oluşması.Normalde bu tl nin peşine eğer piyasa güçlü ise 1-2 ay içerisinde olurdu ama bu 9000 işi özellikle USD ortalamaların içinden geçtiği için bu kesişme nasıl olacak benim içinde değişik bir tecrübe olacak. Sanırım bu sefer tl nin peşine 1 ayda bu kesişme olmaz.
ALın size altın bilezik yalnız bu kesişmeleri takip etseniz mutlaka USD bazında piyasa üstü getiri elde edersiniz bu net.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 08:37.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri