Sayfa 548/564 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558 ... SonSon
Arama sonucu : 4505 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Hissede ne yapsin at sahibine göre kişner . Cante denilen hisse 330 mw gucuyle 350 m usd piyasa degerine ulasti. Ivir zivir 2 tanede istiraki var.

Senn trakyada yapacagn res 375 mw 400 m usd maliyet. Bilmiyorsan git adamlara daniş odaş bir santrali halka arz etti . Sen icinde 6 7 santral olan sirketini arz edemedin etsende yuzune gozune bulastiracagin kesindi.

Sonuc cante 330 mw santralle zoren in piyasa degerinde nerdeyse.

Tum enerjiler gitti bunun sorunu ne bilen varmi . Yok . Tamamen keyfi ve paravan bir sirket . Hicbir durumla hicbirseyle alakasi yok .

3 5 seneyi goze alan beklesin 2022 seviyesindeki 0.25 centi belki yakalar 2030 a kdr. Hersey ucarsa buda ayip olmasin diye 3 ay gider 4. Ay geri gelir gittigi yerde kalamiyor

2. Bununda meziyeti bu . 25 senedir. Boyle tatmin oluyor . Dur diyecek hic kimse yok. Hicbir mercide yok

Wrenhause ulaşan var mı yada başka birine?

4. Borsada fiyatı 3/5/10/20/30/50 katına giden hisselerin hangisi iyi bir yönetime yada iyi bilançoya sahip olduğu için bu kadar yüksek primi yaptı...???

SaSa nın patronu çıkıp benim şirketim bu kadar etmez diye açıklama yaptığı halde yükseliş devam etti, daha bir sürü hisse 50 kuruşta kimse almazken, satış kademelerinde milyon lotlar varken arada bir kaç sene geçmeden 50 TL ye yani 100 katına iyi yönetimle mi iyi bilançoyla mı gitti, hiçbiriyle gitmedi...

Vakıfbank 3.5-4 arası sürünürken satıştaki 10 kademede toplam 20 milyon lot satıcının olduğu günler oldu şuan 25 kademe toplam satıcı 400-500 bin, bunların bir kısmı da karşılıklı lotlardır...

Yapı Kredi bankta yabancı malını üç kuruşa sattı çıktı hisse ondan sonra füze oldu, Garantide yabancı 1 dolara isteyen tüm malı bana satsın dedi günlerce oradan kim satarsa aldılar hisse 4 doları gördü dolar bazlı 4 kat...

Yani bu da gidecekse gider, gitmeyecekse gitmez, 2018 aldığım hissede hergün gelip bu hisse şöyle kötü böyle berbat yazan biri vardı, ben o zaman 3 civarında aldığım malın çoğunu 24 civarında sattım, az bir şey bıraktım onları da 2023 yılında 127.5 dan sattım, hisse sanırım 280 TL yi gördü ve bölündü...

O yüzden herkes kendi aklına güvenip işlem yapsın, o iyi bu kötü dedi diye işlem yapan avucunu yalar...
    Son düzenleme : lutfu001; 30-07-2025 saat: 18:57.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Hoş geldiniz lutfu001.

6.  Alıntı Originally Posted by Master_Kamaji Yazıyı Oku
    Hoş geldiniz lutfu001.
    Hoşbulduk Sn.Master_Kamaji, ben aslında yeni gelmedim, arada bir iki kez yazdım, hisse alım tarihim 20 Mart 2025, o zaman kısa sürede alırım satarım dediğim kenarda nakit tuttuğum bir parayla alım yaptım, ama aldığımı kar ederek satma şansı tanımadı, şimdilik bu küçük miktarla buradayım ana hissem Vakıfbank yaklaşık 4 yıl önce almıştım, yani kar etmek için bekleme konusunda iddialıyım diyebilirim

Herkesin kazanması dileğiyle, Ky borsada yanlızdır mümkünse ya kimseye güvenmemeli yada çok az kişiye güvenmelidir, ben kötüsüylede iyisiylede karşılaştım, Allah iyilerden razı olsun, öbürlerininde abv...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. Dolar bazlı grafik...

Özsermaye ve piyasa değeri...

8.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hoşbulduk Sn.Master_Kamaji, ben aslında yeni gelmedim, arada bir iki kez yazdım, hisse alım tarihim 20 Mart 2025, o zaman kısa sürede alırım satarım dediğim kenarda nakit tuttuğum bir parayla alım yaptım, ama aldığımı kar ederek satma şansı tanımadı, şimdilik bu küçük miktarla buradayım ana hissem Vakıfbank yaklaşık 4 yıl önce almıştım, yani kar etmek için bekleme konusunda iddialıyım diyebilirim

Herkesin kazanması dileğiyle, Ky borsada yanlızdır mümkünse ya kimseye güvenmemeli yada çok az kişiye güvenmelidir, ben kötüsüylede iyisiylede karşılaştım, Allah iyilerden razı olsun, öbürlerininde abv...
    Sizi zaten vakıfbank topiğinden tanıyorum. Ben vakıfbanktan erken çıktım. Haziran 2023 den beri zoren'deyim. İyi kazançlar.
    Paylaşımlarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorumlar genel niteliktedir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 548/564 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •